Yandex Metrica

Çin'e karşı askeri pakt kuruluyor: Japonya ve İngiltere tatbikata başladı

Çin'e karşı askeri pakt kuruluyor: Japonya ve İngiltere tatbikata başladı

Japonya ve İngiltere Çin tehdidine karşı ortak tatbikatlar yapmaya başladı. Aralık ayında büyük bir askeri anlaşma imzalayacakları söylenen iki ülkenin olası bir Çin-Tayvan Savaşı'na hazırlandığı düşünülüyor.

Dünya

23.01.2024, 22:16

Japonya ve İngiltere'nin olası bir Çin-Tayvan Savaşı'na karşı hazırlıkları devam ediyor. Kasım ayı başında askeri anlaşma yapmaya hazırlandıkları bildirilen iki ülke, ortak tatbikatlara başladı. 

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

'UYANIK ADALAR 22'

Japonya Kara Öz Savunma Kuvvetleri (JGSDF) ve İngiliz Ordusu "VIGILANT ISLES 22"  tarafından Japonya'nın Gunma şehrinde düzenlenen tatbikat 22-30 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Japonya Kara Öz Savunma Kuvvetleri 1. Hava İndirme Tugayı, Japonya Hava Öz Savunma Kuvvetleri 7. Hava Kanadı ve İngiliz Ordusu 1. Kraliyet Atlı Topçu Alayı, ada savunması için “Uyanık Adalar 22” adlı tatbikatta yer alıyor.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

ÇİN-TAYVAN SAVAŞINA HAZIRLANIYORLAR

Japonya ve İngiltere'nin Aralık ayında büyük bir savunma anlaşması imzalayacakları duyrulmuştu. Çin'in "artan tehdidine karşı"  caydırıcılığı artırmayı planlayan bu iki ülkenin olası bir Çin-Tayvan savaşına hazırlandığı düşünülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading