Yandex Metrica

Çin Devlet Başkanı Şi'den orduya 'hazırlanın' talimatı! 'Ülke güvenliği belirsiz hale geldi'

Çin Devlet Başkanı Şi'den orduya 'hazırlanın' talimatı! 'Ülke güvenliği belirsiz hale geldi'

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin'in askeri alandaki eğitime ağırlık vererek savaşa hazırlanmaya odaklanacağını bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 20:02

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin'in güvenliğinin git gide daha istikrarsız hale geldiğini ve bu sebeple ülkesinin savaşa hazırlanmaya devam edeceğini belirtti. 

Küle dönüşen S-400'ün uydu fotoğrafları ortaya çıktı: Bataryanın yanındaki füzeler de patladı Küle dönüşen S-400'ün uydu fotoğrafları ortaya çıktı: Bataryanın yanındaki füzeler... Haberi Görüntüle

ORDU SAVAŞA HAZIRLANIYOR 

Daily Mail'de konuyla alakalı yer alan bir haberde, Şi'nin bu mesajının Tayvan'a yönelik endişe oluşturabileceği vurgusu yapıldı. 

Diğer yandan Şi geçtiğimiz ay, daha hızlı askeri gelişim, teknolojide özgüven ve güç ile Çin'in yurt dışındaki çıkarlarının savunulması için çağrıda bulunmuştu. 

İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay Haberi Görüntüle

İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINDA İSYANCILAR KAYBETMİŞTİ 

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Çan Kayşek liderliğindeki Çin Milliyetçi Partisi'nin askeri güçleri Mao Zıdong önderliğindeki Çin Komünist Partisi güçleri arasında yaşanan iç savaşta galip gelen Komünistler, 1 Ekim 1949'da Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ilan etmişti. 

İç savaşı kaybeden Koumintag üyeleri Tayvan'a yerleşerek 1912'de kurulan 'Çin Cumhuriyeti' iktidarının Ada'da devam ettiğini iddia ederek burada geçici hükümet kurmuştu. 

Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu ilk kez görüntülendi! Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu... Haberi Görüntüle

TAYVAN ÇİN'İN KENDİ TOPRAĞI OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR 

Çin Halk Cumhuriyeti'nin kendi topraklarının parçası olduğunu savunan Tayvan, 1949 bu yana fiili bağımsızlığa sahip bulunuyor. Çin ana karası ile Tayvan arasındaki ayrılık ise hala devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading