Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çin'de birkaç koronavirüs vakası çıkınca yüzlerce sağlık çalışanı PCR testi yaptırmak için askeri geçit töreni gibi caddelerde yürüdü

Çin'de birkaç koronavirüs vakası çıkınca yüzlerce sağlık çalışanı PCR testi yaptırmak için askeri geçit töreni gibi caddelerde yürüdü

Çin'in Guangdong eyaletine bağlı yaklaşık 13 milyon nüfuslu Shenzhen kentinde, birkaç pozitif vaka çıkınca, Çin Komünist Partisi yerleşim bölgelerinde yaşayan herkese PCR testi yaptırmak için yüzlerce personelini seferber etti. Çin'de son zamanlarda (sayıları yüzlerle ifade edilen) artan koronavirüs vakaları nedeniyle bazı büyük kentlerde karantina ilan ediliyor.

Dünya

01.02.2024, 03:03

Sosyal medyada Çin Halk Cumhuriyeti'nin koronavirüs tedbirlerini gösteren bir video şaşkınlığa uğrattı. Shenzhen'de birkaç koronavirüs vakası çıkınca Çin yönetimi halka PCR testi yaptırmak için adeta seferberlik ilan etti.

Videoda Shenzhen şehrindeki bir cadde boyunca yüzlerce özel kıyafetli yüzlerce sağlık personelinin nizami bir şekilde dolaştığı görülüyor.

İtalya'dan Ukrayna uyarısı: '3. Dünya Savaşı çıkar' Haberi Görüntüle

9 MİLYONLUK KENT KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Çin'in kuzeydoğusundaki Cilin eyaletinde artan artan koronavirüs vakaları nedeniyle 9 milyon nüfuslu eyalet merkezi Çangçun'da karantina ilan edilmişti. Yerel yönetimden yapılan açıklamada, şehirdeki tüm vatandaşlara evlerinde kalmaları ve üç tur Kovid-19 testi yaptırmaları bildirildi.

The Economist'ten İstanbul seçimleri analizi: Kurum-İmamoğlu kıyası yapıldı Haberi Görüntüle

BUGÜN ÇİN'DE 588 VAKA ÇIKTI

Öte yandan Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, Çin ana karasında son 24 saatte 588 koronavirüs vakası tespit edildi. 12 Mart'ta yurt dışı kaynaklı 112 vakanın kayıtlara geçtiği Çin'de virüse bağlı can kaybı gerçekleşmedi.

Dünya Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanını konuşuyor! Müslüman gence cesaret ödülü Haberi Görüntüle

ÇİN VERİLERİNE GÖRE ŞİMDİYE KADAR 113 BİN 528 VAKA TESPİT EDİLDİ

Çin'de koronavirüs salgınında ilk vakaların ortaya çıktığından bugüne kadar 113 bin 528 vaka tespit edildi, 4 bin 636 kişi yaşamını yitirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading