Yandex Metrica

Çin ABD'yi korkuttu! Sesten hızlı füzelerin teknolojisi bilinmiyor

Çin ABD'yi korkuttu! Sesten hızlı füzelerin teknolojisi bilinmiyor

Çin'in gelişen askeri teknolojisi ile ürettiği hipersonik füzeler ABD'yi alarma geçirdi. Nükleer başlık taşıma yeteneğine sahip olan araç Güney Çin Denizi'nin ortasından ateşlendi.

Dünya

23.01.2024, 18:20

Temmuz ayında Çin'den fırlatılan ve sesten beş kat daha hızlı olan hipersonik füze ABD'yi şaşkınlığa uğrattı. ABD'nin Uzay Kuvvetleri Komutanı bu gelişmiş teknolojiyi hızla yakalamaları gerektiğini açıkladı. 

Pasifik Okyanusu'nda ölümcül kaza: Orduya ait iki helikopter düştü Pasifik Okyanusu'nda ölümcül kaza: Orduya ait iki helikopter düştü Haberi Görüntüle

FİZİK KURALLARIN KARŞI KOYABİLECEK GÜÇTE

Pentagon'un araştırma şirketi Darpha, fizik kurallarına karşı koyabilecek bir güçte füzeyi nasış ateşlediklerini anlamadıklarını bildirdi.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

KİMSE ÇİN'İ GEÇEMİYOR

Rusya ve ABD son yıllarda füzelerle ilgili milyonlarca dolarlık çalışmalar yapmasına rağmen Çin'in teknolojisine hala erişemedi. 

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' Haberi Görüntüle

BEYAZ SARAY KORKU İÇİNDE 

Beyaz Saray testlerle ilgili endişeli. Milli Güvenlik Kurulu'ndan bir sözcü konuyla ilgili "Bu gelişme barış ve istikrarı arayan herkes gibi bizi de yakından ilgilendiriyor." 

ABD'nin Uzay Kuvvetleri Komutanı General David Thompson da ABD füzelerinin Çin'in araçları kadar etkili ve güçlü olmadığını dile getirdi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading