Yandex Metrica

Cidde'de sel yıkıcı boyuta ulaştı: Mekke'ye giden yol kesildi

Cidde'de sel yıkıcı boyuta ulaştı: Mekke'ye giden yol kesildi

Suudi Arabistan'ın kıyı şehri Cidde'de sel yıkıcı boyuta ulaştı. Şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından meydana gelen olağanüstü sel sokaklardaki arabaları sürüklerken Mekke yolu kapandı.

Dünya

23.01.2024, 20:06

Suudi Arabistan'ın kıyı kenti Cidde'de şiddetli yağmur ve fırtına bölge için olağanüstü bir sele yol açtı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde şiddetli su baskınlarının sokaklardaki arabaları sürüklediği görülüyor.

Suçlamalar düştü: Fransa'daki Müslümanlara ait okul kapanmayacak Suçlamalar düştü: Fransa'daki Müslümanlara ait okul kapanmayacak Haberi Görüntüle

MEKKE YOLU KAPANDI

Suudi Arabistan devlet medyasının bildirdiğine göre Cidde'de şiddetli yağmur sebebiyle uçuşlar ertelenirken Mekke'ye giden yol kapandı.

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

UÇUŞLAR ERTELENDİ, OKULLAR KAPATILDI

Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı "hava koşulları" nedeniyele bazı uçuşların ertelendiğini" açıkladı. Resmi Suudi Basın Ajansı (SPA) ise sabah saatlerinden önce yağmurun gün boyu devam edeceğini belirtmiş ve okulların kapatıldığını bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading