Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çeçenistan lideri Kadirov itiraf etti! İşte Putin'in asıl hedefi

Çeçenistan lideri Kadirov itiraf etti! İşte Putin'in asıl hedefi

Putin'in destekçisi Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, sosyal medya platformu Telegram’dan yayınladığı mesajda Kiev'den çekilmelerine rağmen Ukrayna'nın başkentini işgal etme hedeflerinin sürdüğünü itiraf etti.

Dünya

23.01.2024, 19:07

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı savaşta 47. güne girildi. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya'nın, Ukrayna topraklarında bulunan askeri birliklerini güçlendirmeye devam ettiğini ileri sürdü. Başkent Kiev'in yanı sıra batıdaki Lviv, orta kesimlerdeki Dnipro ve güneydeki Zaporijya'da hava sirenleri çaldı.

Kuzey Kore televizyonunda kot pantolona sansür uygulandı! İlginç yasağın nedeni... Haberi Görüntüle

BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

Rus lider Vladimir Putin, bugün işgalin başından beri ilk kez bir Avrupalı liderle yüz yüze konuşacak. Hafta sonu Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Vladimir Zelenskiy ile buluşan Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, bugün Moskova'da.

ABD'li dergiden itiraf niteliğinde analiz: Türkleri kısıtlamak için destek veriyoruz Haberi Görüntüle

KADİROV: PUTİN'İN HEDEFİ KİEV

Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline milisleriyle destek veren Çeçen lider Ramazon Kadirov, Kiev'den çekilmelerine rağmen Ukrayna'nın başkentini işgal etme hedeflerinin sürdüğünü itiraf etti. Rusya Federasyonu’na bağlı özerk Çeçenistan Cumhuriyeti'nin lideri Kadirov, Rusya'nın Ukrayna'da sadece Mairupol'e değil, başkent Kiev ve diğer başka kentlere yönelik askeri harekatlar başlatacağını söyledi.

Blinken Netanyahu'yu uyarmış: 'Böyle giderse Gazze'de sıkışırsınız' Haberi Görüntüle

''BİR ADIM BİLE GERİ ATILMAYACAK''

Kadirov, Telegram hesabına yüklediği videoda, Ukrayna'nın doğusundaki Lugansk ve Donetsk bölgelerini 'tamamen özgürleştireceklerini', daha sonra da Kiev ve diğer kentleri alacaklarını savundu. Kadirov, "Sizi temin ederim ki, bir adım bile geri atılmayacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading