Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bütün ilgi Obama'daydı! ABD Başkanı Biden yalnız kaldı

Bütün ilgi Obama'daydı! ABD Başkanı Biden yalnız kaldı

5 yıl sonra "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu için Beyaz Saray’a gelen Eski ABD Başkanı Barack Obama tüm ilgiyi toplarken ABD Başkanı Joe Biden bir anda ortada yalnız kaldı. Obama Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye seslenmesi salondakileri kahkahaya boğdu

Dünya

23.01.2024, 19:05

Amerika Birleşik Devletleri'nin 44. başkanı Barack Obama, halefi Donald Trump'a 20 Ocak 2017'de görevi devretmesinden bu yana ilk kez Beyaz Saray'a gelerek "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu konusunda açıklamalarda bulundu.

Obama, Beyaz Saray'da 5 yıl aranın ardından "Obamacare" olarak bilinen ve düşük gelirli kişilere sağlık sigortası imkanı sunan sağlık sigortası reformunun imzalanmasının yıl dönümü vesilesiyle Beyaz Saray'a geldi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuğu olan ve birlikte öğle yemeği yiyen Obama, konuşmasında Biden'ın Obamacare'in bundan sonraki adımlarını takip edeceğini belirtti.

Trump seçimi kazanması durumunda yapacağı ilk işi açıkladı: Kongre baskınına... Haberi Görüntüle

BIDEN YAPAYALNIZ

Tören sonrası katılımcılar Obama'nın etrafına doluşurken ABD Başkanı Biden yapayalnız kaldı. Ne yapacağını şaşıran Biden'ın Obama'ya dönerek bakışı ve kendi etrafında tuhaf hareketler sergilemesi dikkat çekti.

Hamas liderlerinden Hamdan duyurdu: İsrail ateşkes için kararını verdi Haberi Görüntüle

OBAMA'NIN BIDEN'A "BAŞKAN YARDIMCISI" HİTABI SALONDAKİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Öte yandan Obama'nın konuşması esnasında yaptığı espriler ve 2009-2017 yıllarında kendisinin başkan yardımcısı olan Biden'a takılması da salondakileri güldürdü.

Obama'nın konuşmasının başında Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye hitap etmesi katılımcıları kahkahaya boğarken, Obama da "Tabii ki bu şakaydı." diyerek sözlerine açıklık getirdi.

Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak füze hamlesi! Blinken detayına dikkat Haberi Görüntüle

BIDEN: OTURMA DÜZENİNDE KAFAMIZ KARIŞTI

Biden ise konuşmasında Obama'ya "Bugün yemek yedik, oturma düzeni konusunda kafamız karıştı." esprisiyle karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading