Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Bu da ABD'nin ajans fiyaskosu: Harris'e 'çocuk aktör' tepkisi

Bu da ABD'nin ajans fiyaskosu: Harris'e 'çocuk aktör' tepkisi

ABD'nin en yaşlı başkanı Joe Biden'dan koltuğu devralması beklentisiyle göreve gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris 'sahtecilik' tartışmasının hedefinde. NASA'nın yayınladığı bir videoda Harris'in kendisiyle sohbet etmeleri için çocuk oyuncular tuttuğu iddia edildi. Harris 'son derece yapmacık ve sahtekar' olmakla suçlanıyor.

Dünya

23.01.2024, 18:06

ABD'de seçim sürecinde en az Joe Biden kadar gündem olan, ülkenin en yaşlı başkanı Biden'ın herhangi bir sağlık sorununda görevi devralacak Başkan Yardımcısı Kamala Harris eleştirilerin odağında.

NASA'nın astronomiyi sevdirme videosunda, Harris'in kendisiyle muhabbet etmeleri için çocuk oyuncular tuttuğu iddia edildi. 

İsrail Gazze'deki Şifa Hastanesi çevresine iftar vakti saldırdı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

HARRIS'E 'YAPMACIK' ELEŞTİRİSİ

ABD'nin Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Dünya Uzay Haftası vesilesiyle Washington'daki rasathanede Kamala Harris'in çocuklarla buluşmasını gösterdiği bir video hazırladı. Ancak NASA'nın YouTube'da çocukları astronomi hakkında bilgilendirmek amacıyla yayımladığı bu video ABD Başkan Yardımcısı'nın başını ağrıttı. Videoda çocuklarla sohbet eden Harris'in karşısındaki çocukların gerçek hayattan olmadığı, çocuk aktörlerin oynatıldığı iddia edildi. Performansı 'ileri seviyede yapmacık' bulundu. 

Türkiye kaçıncı sırada? İşte Gazze'ye en çok yardım ulaştıran ülkeler Haberi Görüntüle

CUMHURİYETÇİ KANAL TOPA TUTTU

Haberi yayınlayan Cumhuriyetçi Parti yanlısı Fox News kanalı tarafından duyuruldu. Kanalın meşhur sunucusu Tucker Carlson, Harris'in videosunu 'sahtekarlık' diye niteledi. Sunucu izleyicilerine "Cüretiniz varsa, izleyin. Tekrar izleyin, kendi ruhunuzun sizin gibi ölmesini izleyin" ifadelerini kullandı.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze'de yürüyen sivilleri bombalayan İsrail'e çağrı: Sorumluları... Haberi Görüntüle

TRUMP'IN OĞLU: SAHTEKAR

Biden'ın selefi Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. da videoyu sosyal medya hesabından yayınlayarak Harris'i eleştirdi. "Tam da dünya tarihindeki en sahte insanın daha fazla sahtekar olamayacağını düşündüğünüzde, işte bu'' diyen Trump Jr,  Kamala Harris'in  videosunda yer almaları için çocuk oyuncular tuttuğunu söyledi. 

ABD Netanyahu'yu gözden çıkardı: 'Netanyahu artık İsrail'in ihtiyaçlarına uygun değil' Haberi Görüntüle

TRUMP 'FAKE KAMALA' DEMİŞTİ

Harris'e yönelik sahtecilik tartışması akıllara Donald Trump'ın seçim sürecinde yaptığı eleştirileri getirdi. Trump annesi Hindistan babası Jamaika kökenli Kamala Harris’in Amerikalılığını tartışmaya açmış ve başkan yardımcısının bu görevi yasal olarak üstlenemeyeceğini iddia etmişti.  Trump o dönemde Harris için 'sahte Kamala' ifadesini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading