Yandex Metrica

Brezilya'da can pazarı! Turistlerin üstüne kaya parçası düştü

Brezilya'da can pazarı! Turistlerin üstüne kaya parçası düştü

Brezilya'nın güneydoğusunda bulunan Minas Gerais eyaletinde, turistlerin gezinti yaptığı teknelerin üzerine büyük bir kaya parçası devrildi. Olay sonucu en az 7 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

23.01.2024, 18:36

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde turistlerin nehirde gezinti yaptığı sırada üstlerine büyük bir kaya parçası devrildi. 

Capitolio kentinde nehir gezisi yapan turistlerin üstüne büyük bir kaya parçası düştü.

Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal kırıklığına uğrattınız! Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal... Haberi Görüntüle

7 KİŞİ ÖLDÜ 20 KİŞİ KAYBOLDU 

Şu ana kadar en az 7 kişi hayatın kaybederken, 20 kişinin de kayboldu belirtildi. 

Brezilya polisinin aramaları sonucu 17 kişi bulunurken, 3 kişi hala kayıp. 9 kişi hastanede tedavi görürken 23 kişinin de taburcu olduğu bildirildi. 

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEMEDİ

Yerel basının haberlerine göre hayatını kaybeden 3'ü kadın 4'ü erkek toplamda 7 kişinin kimlikleri henüz tespit edilemedi. 

Kaya parçasının düşmesi sonucu 3 tekne alabolara olurken, Brezilya donanmasının olay hakkında soruşturma başlattığı kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading