Yandex Metrica

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Atış talimi yaptı balkondaki doktoru vurdu

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Atış talimi yaptı balkondaki doktoru vurdu

Ordu'da doktorluk yapan Aksın Serarslan, evinin balkonunda çiçek suladığı sırada başından vurularak ağır yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan Lami Aydın tutuklandı. Atış talimi yapan Aydın doktoru vuracağını tahmin etmediğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 18:28

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Pazar günü evinin balkonunda çiçek sulayan doktor Aksın Serarslan başından vurularak yere yığıldı. 

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Serarslan'ın başına saçma isabet ettiği öğrenildi. Kafa travması teşhisi konulan Serarslan ilk müdahale yapıldıktan sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Haberi Görüntüle

130 METREDEN ATIŞ TALİMİ 

Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonucu tüfeği ateşlediği iddiasıyla Lami Aydın'ı gözaltına alındı. Aydın'ın olay yerine 130 metre mesafede tüfekle atış talimi yaptığı tespit edildi. 

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Aydın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu dünyayı teyakkuza geçirdi İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu... Haberi Görüntüle

PET ŞİŞELERE ATEŞ EDİYORMUŞ 

Aydın, polise verdiği ifadesinde pet şişelere ateş ettiğini söyledi. Aydın ifadesinde, "Ben pazar günleri Piramit mevkisinde bahçeme gider, av tüfeği ile pet şişelere ateş ederim. Olay günü hatırladığım kadarıyla araçta bulunan tüfeğimi de alarak oraya gittim. Av tüfeği ile deniz tarafına çapraz olarak havaya ateş ettim. Boztepe tarafına doğru kayalık alana da 4-5 el daha ateş ettim. Sonra evime döndüm. Gece evime gelen polisten doktorun yaralandığını öğrendim. Saçmanın oradaki eve kadar gideceğine ihtimal veremedim" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading