Yandex Metrica

BM, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 9 günlük bilançosunu açıkladı: Ölü ve yaralı sayısı 1000'i geçti

BM, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 9 günlük bilançosunu açıkladı: Ölü ve yaralı sayısı 1000'i geçti

Ruslar ilerliyor Batı ise kınamak ve ekonomik yaptırım yapmaktan başka kılını kıpırdatamıyor. Son olarak Birleşmiş Milletler, Ukrayna'da 24 Şubat'tan bu yana ölen ve yaralanan sivillerin sayısının 1000'i geçtiğini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 18:55

Doğu Avrupa'da süren savaş tüm hızıyla devam ederken bilançosu gün geçtikçe artıyor. Rusya-Ukrayna savaşının bilançosu yayınlandı.

İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü Haberi Görüntüle

SİVİL ÖLÜMLER

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, Ukrayna'da Rus işgalinde şimdiye kadar 331 sivilin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir askeri çaba gösterdik ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir... Haberi Görüntüle

UKRAYNA ÖLÜ SAYISININ 2 BİNDEN FAZLA OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

24 Şubat-3 Mart'ta ölen ve yaralan sivillerin sayısının 1006'ya yükseldiğini belirten Dujarric, 1,2 milyondan fazla kişinin ise ülkeden ayrıldığını söyledi. Ancak Ukraynalı yetkililer, ölü sayısının 2 binden fazla olduğunu belirtiyor.

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun temel nedeni Gazze'deki savaş Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun... Haberi Görüntüle

BM GÜVENLİ KORİDOR ANLAŞMASINDAN MEMNUN

Rusya ve Ukrayna arasında siviller için güvenli koridor sağlanması yönündeki anlaşmayı memnuniyetle karşıladıklarını vurgulayan Dujarric, Ukrayna'nın birçok şehrinde günlerdir devam eden bombardıman nedeniyle alt yapının ciddi zarar gördüğünü ifade etti.

Dujarric, ATM'lerde para kalmadığını ve ülkede para transferlerinde kesintiler yaşandığını kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading