Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir gizemli ölüm daha: Bu kez havacılık enstitüsü rektörü yüksekten yere çakıldı!

Bir gizemli ölüm daha: Bu kez havacılık enstitüsü rektörü yüksekten yere çakıldı!

Rusya'da son dönemdeki gizemli ölüm vakalarına bir yenisi daha eklendi: Moskova Havacılık Enstitüsü'nün eski rektörü birdenbire bir binanın üst katlarından yere düşerek can verdi!

Dünya

23.01.2024, 19:50

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte pek çok devlet yetkilisi ve oligarkın şüpheli biçimde öldüğü Moskova'da, üst düzey bir görevli daha hayata veda etti. 

Moskova Havacılık Enstitüsü'nün eski rektörü Anatoliy Geraschenko bir binanın üst katlarından düşüp yere çakılarak hayatını kaybetti. Geraschenko'nun ölümü, Rusya'da meydana gelen gizemli ölümlerin sonuncusu oldu. 

1949 doğumlu Geraschenko, sözkonusu enstitünün müdürlüğünü 2007-2015 yılları arasında yapmıştı. Pek çok bilimsel makalenin yazarı bilim adamının meslek hayatı Moskova Havacılık Enstitüsü'nde geçmişti. 

Geraschenko'nun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ölüm listesinde bulunup bulunmadığı bilinmiyor. 

Dünya Moskova'daki ölümcül konseri konuşuyor! ABD saldırıyı 2 haftadan önce... Haberi Görüntüle

ARDI ARDINA GELEN ŞÜPHELİ ÖLÜMLER

1 Eylül'de Rusya'nın ikinci büyük petrol üreticisi Lukoil şirketinin yönetim kurulu başkanı Ravil Maganov, tedavi gördüğü hastanenin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti.

20 Nisan'da ise Rus oligarklar Sergey Protosenya ile Vladislav Avayev önce ailelerini öldürmüş ardından intihar etmişti. 

3 Mart'ta Rus oligark Mikhail Watford İngiltere'nin Surrey kentindeki evinde ölü bulunmuştu. Watford, son 2 yıldır yakınlarına "Putin'in ölüm listesindeyim" diyordu. 

Gazprom üst düzey yöneticisi Leo Shulman da St. Petersburg kentindeki evinde 30 Ocak'ta asılı halde bulunmuştu. Aynı gün Shulman'ın komşusu olan bir başka Rus işadamı Alexander Tyulakov da şüpheli biçimde hayatını kaybetmişti. 

Bu olaydan birkaç gün önce de yine Rus oligark Vasily Melnikov'un evinde ölü bulunduğu haberi basına yansımıştı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading