Yandex Metrica

BioNTech kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş karar! Bild gazetesinden hükümete sert tepki

BioNTech kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş karar! Bild gazetesinden hükümete sert tepki

BioNTech kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin şirketin üretim ve AR-GE projeleri için Almanya'dan ayrılıyor. Alman Gazetesi Bild, "Kovid-19 kahramanları bile ülkeyi terk ediyor" başlığıyla Berlin yönetimini eleştirdi.

Dünya

23.01.2024, 22:17

Koronavirüs salgınına karşı mRNA aşısı üreten ve Pfizer ile ortaklık yapan BioNTech'in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin, Almanya'da gündem oldu.

Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Haberi Görüntüle

'KOVİD 19 KAHRAMANLARI BİLE ÜLKEYİ TERK EDİYOR'

Almanya'nın en popüler agzetesi Bild, lmanya'nın yeni yetenekleri ve yükselen markaları ülkede tutmakta zorlandığını yazarken, "Kovid-19 kahramanları bile ülkeyi terk ediyor" başlığıyla Berlin yönetimini eleştirdi.

İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' Haberi Görüntüle

ALMAN HÜKÜMETİNE ELEŞTİRİ

Türk bilim insanlarının kanser araştırmaları için operasyonlarını Mainz'dan İngiltere'ye taşıma kararı almasına dikkat çekildi.

Bild'de yer alan haberde, "Eskiden 'Made in Germany' bir kalite işaretiydi fakat bu artık değişti ve giderek daha çok şirket fabrikalarını ve araştırmalarını yurt dışında yapıyor. Ya da tamamen gidiyor. Son örnek Alman Kovid-19 devi BioNTech" denildi.

3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail Nükleer tesisleri vurabilir mi? 3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail... Haberi Görüntüle

ÖZLEM TÜRECİ'DEN MESAJ VAR

BioNTech'in Alman bürokrasisi sebebiyle ülkeden ayrıldığına dikkat çekilirken, gazeteye konuşan 55 yaşındaki Özlem Türeci ise, "Almanya'daki siyasetçiler geçici çalışma şartları konusunda nihai karar vermeli" dedi.

İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim Haberi Görüntüle

BAYER VE BASF DA ÜLKEDEN AYRILDI

Bayer ve BASF gibi şirketlerin de üretim yerlerini değiştirdiği belirtilirken bu şirketlerin ise Çin ve ABD'yi tercih ettiğine vurgu yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading