Yandex Metrica

Biden'ın yine kafası karıştı: Kürsüden inerken yolunu bulamadı!

Son dönemde garip davranışları ile gündeme gelen ABD Başkanı Biden, bu kez de katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmanın ardından sahneden inmek isterken yolunu şaşırdı. Biden eşinin yardımıyla yolu bulabildi.

Dünya

23.01.2024, 22:13

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi First Lady Jill Biden, "Engelliler Onur Ayı" için düzenlenen bir etkinliğe katılarak konuşma yaptı. Biden, konuşmasını bitirdikten sonra eşi Jill Biden konuşurken, Biden'ın, eşi Jill Biden konuşmasını bitirdiği sırada kürsüden inmek üzereyken yolunu şaşırdığı görüldü.

İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? Haberi Görüntüle

"YİNE KAFASI KARIŞTI"

First Lady Biden, kürsüden inmek isteyen Başkan Biden'a yolu göstererek, "Buradan aşağı gideceksin" ifadesini kullandı. Kürsüden inerken kafası karışmış gibi görünen Biden, etrafına biraz daha bakındıktan sonra kürsüden ayrıldı. Görüntülerin binlerce kez paylaşan sosyal medya kullanıcıları Biden'ın "yine kafasının karıştığını" ifade etti. Geçtiğimiz haftada kürsüde benzer hareketler sergilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading