Yandex Metrica

Biden'ın oğlunun paylaşımları nasıl sansürlendi? Elon Musk, Twitter'ın eski yönetimini ifşa etti

Biden'ın oğlunun paylaşımları nasıl sansürlendi? Elon Musk, Twitter'ın eski yönetimini ifşa etti

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'ın eski yönetiminin 2020 başkanlık seçimleri öncesinde ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlunun paylaşımlarını nasıl sansürlediğini ifşa etti.

Dünya

27.01.2024, 21:53

44 milyar dolar sosyal medya devi Twitter'ı satın alarak tüm dünyanın konuştuğu isim haline gelen Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Elon Musk, Twitter eski yönetimi ile Demokratlar arasındaki sansür yazışmalarını gazeteci Matt Taibbi adlı Twitter kullanıcısı üzerinden düm dünyaya ifşa etti.

Pasifik'teki bilinmeyen NATO boşluğu! Olası Çin-Tayvan savaşında kilit nokta konumunda: O bölge koruma altına alınmalı Pasifik'teki bilinmeyen NATO boşluğu! Olası Çin-Tayvan savaşında kilit nokta konumunda:... Haberi Görüntüle

''DIŞARIDAN MÜDAHALE TELEBİ GELİYOR''

Bir dizi tweet atan gazeteci Mat Taibbi, finansal dolandırıcılık gibi girişimlere karşı geliştirilen uygulamaların zamanla manipülatif bir boyut kazandığını belirtti. Mat Taibbi, dışardan platformdaki içeriklere müdahale talebi geldiğini ve yöneticilerin de bu talepleri karşıladığını belirtti.

Katil İsrail'den İran'a tehdit: Sonuçlarına katlanacaklar Katil İsrail'den İran'a tehdit: Sonuçlarına katlanacaklar Haberi Görüntüle

BIDEN'IN OĞLUNUN PAYLAŞIMLARI NASIL SANSÜRLENDİ?

14 Ekim 2020'de New York Post gazetesinin, Hunter Biden'ın dizüstü bilgisayarının içeriğinden elde edilen ifşa dosyalarını yayınladığını hatırlatan Taibbi, şirketin bu habere ilişkin linkleri siteden kaldırdığını ve buna yönelik paylaşımlara ‘’güvenli değil’’ uyarılarını eklediğini kaydetti. Taibbi, "Hatta o güne kadar çocuk pornografisi gibi paylaşımlar için kullanılan doğrudan mesaj yoluyla iletilmesini engelleyen eklentiyi bile bu habere uyguladılar." ifadelerini kullandı.

Çin ABD'nin alt yapısına saldıracak: FBI resmen duyurdu: Doğru anı bekliyorlar Çin ABD'nin alt yapısına saldıracak: FBI resmen duyurdu: Doğru anı... Haberi Görüntüle

BEYAZ SARAY SÖZCÜSÜNÜN HESABI KİLİTLENDİ

Hatta dönemin Beyaz Saray sözcüsü Kaleigh McEnany, söz konusu haber hakkında tweet attığı için hesabının kilitlendiğini belirten Taibbi bunun eski Başkan Donald Trump’ın kampanya ekibi ile şirket arasında ve şirketin güvelik ekipleri ile iletişim politikası ekipleri arasında gerilime yol açtığına dair belgeler paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading