Yandex Metrica

Biden'dan Kiev'e F-16 darbesi! Zelenski itiraf etti: Rusya 'büyük intikama' hazırlanıyor

Biden'dan Kiev'e F-16 darbesi! Zelenski itiraf etti: Rusya 'büyük intikama' hazırlanıyor

Rusya'nın Ukrayna'da büyük taarruza geçmesinin an meselesi olduğu konuşulurken ABD'de Kiev'e büyük bir darbe geldi. ABD Devlet Başkanı Biden, Ukrayna'ya F-16 savaş uçağı gönderilmeyeceğini duyurdu. Zelenski'den ise itiraf niteliğinde bir açıklama geldi.

Dünya

23.01.2024, 22:18

Ukrayna Savaşı'nda birinci yılın geride bırakılmasına günler kala Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'den itiraf gibi bir açıklama geldi. Batılı ülkeler Zelenski'ye aylardır beklediği tank desteğini sağlayamadığını açıklamasının ardından Ukrayna lideri, Rusya'nın 'büyük intikam' olarak nitelendirdiği adımı attığını belirtti. 

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir! O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu:... Haberi Görüntüle

BAHAR AYLARINDA BÜYÜK TAARRUZ BEKLENİYOR

Rusya'nın son haftalarda şubat-mart aylarında yapılması beklenen Büyük Taarruz'a hazırlandığı konuşuluyor. Zelenski ise Rusya'nın saldırılarının artarak devam etmesini beklediklerini bildirdi.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

JOE BIDEN'DAN F-16 CEVABI: GÖNDERİLMEYECEK

Almanya'nın yanı sıra birçok Avrupa ülkesi Ukrayna'ya yönelik tank desteği sağlayacaklarını duyurdu. ABD ise M1 Abrams tanklarının Ukrayna'ya gönderileceğini duyurmuş fakat ardından sevkiyatın aylar süreceğini belirtmişti. ABD Devlet Başkanı Joe Biden ise Ukraynalı yetkililerin hava desteği çağrılarına rağmen Kiev'e F-16 savaş uçağı göndermeyeceklerini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading