Yandex Metrica

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki: Biden'ın Ukrayna'ya asker gönderme niyeti yok

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki: Biden'ın Ukrayna'ya asker gönderme niyeti yok

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'ya asker gönderme niyeti olmadığını belirtti. Biden'ın odağında şu anda NATO'nun doğu kanadı olduğunu vurgulayan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, "Açıklığa kavuşturmak için söylüyorum, Biden'ın Ukrayna'ya asker gönderme niyeti ya da isteği yok" ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:42

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği günlük basın toplantısında, gündemi değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa Ermenistan'ı para ile kandırıyor Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa... Haberi Görüntüle

"PUTİN'İN KAFASINDAN GEÇENLERİ OKUYAMIYORUZ"

Rusya'nın Ukrayna'yı her an işgal etme tehdidinin devam ettiğini fakat bunun ne zaman olacağına dair bir tahminleri olmadığını söyleyen Psaki, "Putin'in kafasından geçenleri okuyamıyoruz" dedi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ SENARYOYA KARŞI TETİKTEYİZ"

Psaki, ABD'nin her türlü senaryoya karşı tetikte olduğunu vurgulayarak, "Bizim tercih ettiğimiz yol diplomasi ancak sınır bölgesinde hareketliliğin arttığını görüyoruz" yorumunu yaptı.

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir Haberi Görüntüle

BEYAZ SARAY'DAN KONGRE ÜYELERİNE UKRAYNA BRİFİNGİ

Biden'ın şu anda odağının NATO'nun doğu kanadı olduğunu belirten Psaki, "Açıklığa kavuşturmak için söylüyorum, Biden'ın Ukrayna'ya asker gönderme niyeti ya da isteği yok" dedi.

Psaki, üst düzey yetkililerin bugün ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisindeki liderlere Ukrayna konusunda brifing vereceğini belirterek, Kongrenin tüm üyelerine yönelik de ilerleyen günlerde bir brifing yapacaklarını sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading