Yandex Metrica

Berlin Film Festivali'nde depremzedelerin adı bile anılmadı: Türk sinemacılar tepkili

Berlin Film Festivali'nde depremzedelerin adı bile anılmadı: Türk sinemacılar tepkili

Berlin Film Festivali'nde Ukrayna ve İran'daki protestolara büyük yer verilirken asrın felaketi ile karşı karşıya gelen Türkiye'nin adı bile anılmadı. Türk sinemacılardan büyük tepki geldi.

Dünya

23.01.2024, 20:28

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 v 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye maddi manevi destek gelirken Berlin Film Festivali'nde depreplerin gündeme gelmemesi tepki çekti. Ukrayna Savaşı ve İran'daki protestolara geniş yer verilen festivalde Türkiye'nin adı bile anılmadı.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ADI BİLE GEÇMEDİ

Antalya Altın Portakal Film Festivali direktörü Ahmet Boyacıoğlu ve sanat yönetmeni Başak Emre, Berlin Film Festivali'nde Türkiye'deki depremler hakkında hiçbir şey söylenmemesine tepki gösterdi.

AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı Haberi Görüntüle

'AÇILIŞ SEREMONİSİ UKRAYNA İLE BAŞLADI UKRAYNA İLE BİTTİ'

Boyacıoğlu, "Festivalin açılış seremonisi Ukrayna ile başladı, Ukrayna ile bitti ve İran’a dokundu. Ancak Türkiye’den bahsettiklerini sanmıyorum." ifadelerini kullanırken Emre ise  "Ben buradayken etkinlik depreme değinilmeden başlıyorsa buna özellikle üzülürüm. Ne yazık ki böyle oldu. Sosyal medyada da destek hissetmiyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading