Yandex Metrica

Belediye başkanı evinde öldürüldü! Failler her yerde aranıyor

Belediye başkanı evinde öldürüldü! Failler her yerde aranıyor

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Limpopo eyaletinin Collins Chabane kenti belediye başkanı Moses Maluleke, evine giren soyguncular tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılar ülkenin her yerinde aranıyor.

Dünya

23.01.2024, 22:11

Güney Afrika Cumhuriyeti, dün akşam saatlerinde yaşanan bir cirnayet haberiyle sarsıldı. Ülkenin Limpopo eyaletinin Collins Chabane kentinin Belediye Başkanı Moses Maluleke, evine giren soyguncular tarafından silahla vurularak öldürüldü. 

Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini ateşledi Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini... Haberi Görüntüle

OĞLUNU DA VURDULAR

Olaya ilişkin açıklama yapan Polis Sözcüsü Albay Athlenda Mathe, 19.00 sırralarında, silahlı üç kişinin soygun amacıyla Maluleke'nin Saselamani köyündeki evine girdiğini belirterek "Belediye başkanından para isteyen soyguncular. bu istekleri reddedilince 56 yaşındaki Maluleke ile 18 yaşındaki oğluna ateş açtığlar" ifadelerin kullandı.

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Hayati organlarına kurşur isabet eden Belediye Başkanı Maluleke olay yerinde hayatını kaybederken, saldırıda ağır yaralanan oğul Maluleke'nin ise hastanede tedavi altında tutulduğu bildirildi. Polis, katil zanlılarının 72 saat içinde yakalanması hedefiyle geniş çaplı operasyonunu sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading