Yandex Metrica

Belçika ulusal halk sağlığı enstitüsünden korkutan açıklama! Salgını resmen ilan ettiler

Belçika ulusal halk sağlığı enstitüsünden korkutan açıklama! Salgını resmen ilan ettiler

Belçika ulusal halk sağlığı enstitüsü Sciensano, önemli duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, hızla artan grip vakalarından ötürü resmi olarak grip salgınını ilan etti. İşte detaylar...

Dünya

23.01.2024, 20:16

Son günlerde Avrupa’da artan grip vakaları korkutucu dereceye ulaştı. Almanya ve Slovakya’da durum oldukça kötü seyrediyor. Son olarak Belçika'da bu ülkelere dahil oldu. Belçika’da koronavirüs vakalarının sonrasında grip vakalarında çok hızlı bir şekilde artış gözükmekte. Belçika ulusal halk sağlığı enstitüsü Sciensano’nun yaptığı açıklama doğrultusunda,  Koronavirüs vakalarına yaklaşan grip vakaları sebebiyle resmi grip salgını ilan edildiği açıklandı.

İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı Haberi Görüntüle

HASTANEYE YATIŞ ORANLARINDA ARTIŞ

 Enstitü, "Grip vakaları zaman zaman ülkemizde kaydediliyor fakat bu sefer tüm kriterler grip salgınıyla karşılaşabileceğimizi gösteriyor" açıklamasında bulundu.

Sciensano'dan Virolog Steven Van Gucht, hastanelerde koronavirüs vakaları kadar, grip vakalarının da bulunduğunu dile getirerek, grip vakalarında hastaneye yatış oranlarında koronavirüs vakalarına nazaran daha fazla artış beklediklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading