Yandex Metrica

Belçika devlet kanalından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Avrupalı liderlerin yapamadığını başardı

Belçika devlet kanalından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Avrupalı liderlerin yapamadığını başardı

Belçika devlet kanalı, 14 mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimden çıkacak sonucun Avrupa için de önemli olduğuna dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan için övgü dolu sözler sarf edildi. Söz konusu haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer Avrupalı ​​liderlerin yapamadığını başaran, somut sonuçlara ulaşabilen önemli bir lider olarak tanımlandı.

Dünya

23.01.2024, 20:23

Tüm dünya, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçime odaklanmış durumda. Belçika Devlet Kanalı RTBF'e göre bu yıl, uluslararası gündemin sıcak konularından biri de Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimi.

İsrail'den Refah'a saldırı: 16'sı çocuk 24 kişi hayatını kaybetti İsrail'den Refah'a saldırı: 16'sı çocuk 24 kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

''DENGELİ SİYASETİYLE ÖNEMLİ BİR LİDER''

Söz konusu haberde 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimin Avrupa'ya etkisi değerlendirildi. Brüksel Üniversitesi'nden Sosyoloji Profesörü Firouzeh Nahavandi'nin görüşlerine yer verilen haberde şu ifadeler yer aldı; "Erdoğan, dengeli siyasetiyle somut sonuçlara ulaşabilen önemli bir lider"

Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak tecrübeli paralı asker aranıyor Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak... Haberi Görüntüle

PUTİN VE ZELENSKİ İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE

Nahavandi, 24 Şubat 2022 tarihinde başlayan ve hala devam eden Rusya-Ukrayan savaşında yürüttüğü diplomasiye dikkat çekti. Nahavandi, Erdoğan'ın diğer Avrupalı ​​liderlerin aksine, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile iyi ilişkiler sürdürebildiğine dikkati çekti.

ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık yardım paketinde neler var? ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

EKONOMİK SONUÇ ELE ALINDI

Belçika Devlet Kanalı RTBF, seçimin olası ekonomik sonucunu da ele aldı. Türkiye'de çok sayıda Avrupalı şirket olduğu, Avrupa'da da Türk nüfusun yatırımları olduğu hatırlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın varlığının, seçimin ardından her iki taraf için de büyük bir ekonomik çıkar sağlayacağı yorumu yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading