Yandex Metrica

Belarus-Polonya sınırında insanlık dramı! Suriyeli babanın donarak ölen kızına acı vedası

Belarus-Polonya sınırında insanlık dramı yaşanıyor. Sınırdaki askerler tarafından kayda alınan görüntülerde Suriyeli bir babanın soğuktan donarak ölen kızına 'Vallahi senin için bu yollara çıktım...Beni bırakıp nereye gittin?' şeklindeki vedası yürekleri burktu.

Dünya

27.01.2024, 21:22

Belarus-Polonya sınırında insanlık dramı yaşanıyor. Uyrukları çeşitlilik gösteren grup halindeki göçmenlerin sınır bölgesinde haftalarca mahsur kaldığı, herhangi bir yardım, sığınma veya temel hizmete erişim sağlayamadığı belirtilen açıklamada, pek çok göçmenin hipotermiye maruz kaldığı, bazılarının da bataklıktan kurtarıldığı kaydedildi.

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

BİR BABANIN EN ACI VEDASI

Öte yandan sınırdaki askerler tarafından yürekleri yakan bir görüntü kayda alındı. Suriyeli bir babanın sınırın diğer tarafına geçmek isterken soğuktan donarak ölen kızına 'Vallahi senin için bu yollara çıktı. Beni bırakıp nereye gittin?'' diyerek veda etti. Babanın bu acı vedası yürekleri burkarken sınırdaki kriz devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading