Yandex Metrica

Bebeklerini bırakıp uçağa binmeye çalışan Belçikalı çift görenleri şoke etti! Bakın sebebi neymiş?

Bebeklerini bırakıp uçağa binmeye çalışan Belçikalı çift görenleri şoke etti! Bakın sebebi neymiş?

İsrail Ben-Gurion Havalimanı'nda Belçikalı bir çiftin yaptıkları görenleri hayrete düşürdü. Havalimanında sıraya giren çift bileti olmadığı için uçağa alınmayan bebeklerini bırakarak pasaport kuyruğuna girdi.

Dünya

23.01.2024, 20:23

Tel Aviv'in Ben-Gurion Havalimanı'nda akılalmaz bir olay yaşandı. Bileti olmadığı için uçağa alınmayan bebeklerini check-in kontuarına bırakan Belçikalı çift daha sonra pasaport kuyruğuna girdi.

Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi seferber oldu Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi... Haberi Görüntüle

BEBEKLERİNİ BIRAKMYA KALKIŞAN ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

Olayın farkedilmesiyle İsrail polisi tarafından gözaltına alınan Belçikalı çift, görenleri hayrete düşürdü.

Jerusalem Post gazetesine konuşan bir havayolu şirketi yetkilisi, "Böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor. Bu olaya inanamıyorum" dedi.

Kassam Tugayları yayınladı! İsrailli esir Goldberg-Polin Netanyahu'ya ateş püskürdü: Kendinizden utanmalısınız Kassam Tugayları yayınladı! İsrailli esir Goldberg-Polin Netanyahu'ya ateş püskürdü: Kendinizden... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMÜYOR

Check-in kontuarına bırakılan bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı. İsrail polisi sözcüsü CNN'e yaptığı açıklamada poliisn olay yerine gelene kadar sorunu çözmüş olduğunu söyleyerek, ''Bebek, anne ve babasının yanındaydı ve herhangi bir soruşturma yürütülmüyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading