Yandex Metrica

Baltık Denizi'nde savaş rüzgarı esiyor! Rusya nükleer savaş simülasyonu yaptı

Baltık Denizi'nde savaş rüzgarı esiyor! Rusya nükleer savaş simülasyonu yaptı

İsveç ile Finlandiya'nın NATO üyeliğini gündemlerine alması, Rusya'yı teyakkuza geçirdi. Rusya Baltık Denizi kıyısında bulunan Kaliningrad'da nükleer saldırı simülasyonu gerçekleştirdi.

Dünya

18.03.2024, 22:37

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırı ilk olarak Baltık ülkelerini endişelendirdi. Birçok ülke gerilimden kendini sıyırmak için Batı ülkeleri ile ilişkilerini güçlendirmeye çalışıyor. ,

Ortadoğu'daki yüksek tansiyon Avrupa'yı vurdu! Gaz fiyatları uçtu Ortadoğu'daki yüksek tansiyon Avrupa'yı vurdu! Gaz fiyatları uçtu Haberi Görüntüle

FİNLANDİYA VE İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİ GERİLİM YARATTI 

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği için başvurabileceğine dair açıklama yapmasının ardından Rusya, Kaliningrad'da nükleer silah ve hipersonik füze konuşlandırabileceği konusunda uyarı yapmıştı. 

Gerilim son yaşanan gelişmelerle daha da arttı. Rusya, Kaliningrad'da nükleer saldırı simülasyonunun kullanıldığı bir tatbikat düzenledi. 

İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız mı? İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız... Haberi Görüntüle

RUSYA NÜKLEER TATBİKAT YAPTI 

Tatbikatta nükleer kapasiteli İskender füzeleri elektronik olarak ateşlendi. 

Düşman olarak nitelendirilen güçlere ait füze rampaları, hava alanları, askeri teçhizat ile komuta noktalarına tekli ve çoklu saldırılarla ilgili senaryo uygulandı. 

3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail Nükleer tesisleri vurabilir mi? 3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail... Haberi Görüntüle

RADYASYON VE KİMYASAL KİRLİLİK EYLEMLERİ PROVA EDİLDİ 

100'den fazla Rus askeri olası misilleme saldırılarına karşı mevzi değiştirme tatbikatı da yaptı. Radyasyon ve kimyasal kirlilik ortamında eylemler de prova edildi. 

Diğer yandan benzer Finlandiya'da aynı şekilde tatbikatta bulundu. Finlandiya'da İngiltere, ABD, Letonya ve Estonya'nın katıldığı tatbikata ev sahipliği yaptı.

Tatbikatı İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace duyurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading