Yandex Metrica

BAE, İsrail elçiliğini Çarşamba günü açıyor

BAE, İsrail elçiliğini Çarşamba günü açıyor

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail ile normalleşmesinin ardından Tel Aviv Büyükelçiliğini Çarşamba günü açacağını ilan etti. Açılış törenine İsrail Cumhurbaşkanı da katılacak.

Dünya

23.01.2024, 17:38

Filistin’i işgal eden İsrail ile normalleşme çalışmalarını yürüten Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Tel Aviv Büyükelçiliğini Çarşamba günü açacağını duyurdu.

BAE’nin Tel Aviv Büyükelçiliği tarafından konuya ilişkin bugün yayımlanan açıklamada, Elçilik binasının Çarşamba günü, BAE’nin Tel Aviv Büyükelçisi Muhammed Ali Haca ve İsrail Devlet Başkanı Yitzak Hertzog tarafından açılacağı bildirildi.

Büyükelçilik açılmasının tarihi bir olay olarak nitelendirildiği açıklamada, açılış programı da paylaşıldı. 

Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul'daki bazı semtlerde villa fiyatları 70 milyondan başlıyor Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul'daki bazı semtlerde villa... Haberi Görüntüle

İSRAİL, EBU DABİ ELÇİLİĞİNİ GEÇTİĞİMİZ HAFTA AÇTI

İşgalci İsrail ise BAE ile normalleşme çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid’in BAE ziyaretinde Ebu Dabi’de büyükelçiliğini açmıştı.

Lapid, elçiliği Yahudi ayini eşliğinde açarken, Ebu Dabi ziyareti kapsamında BAE Dışişleri Bakanı Abdullah Bin Zayed ile görüşmüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading