Yandex Metrica

BAE'de gizli kamera skandalı: Sakın buraya gelmeyin

BAE'de gizli kamera skandalı: Sakın buraya gelmeyin

Muhammed bin Zayed yönetimindeki BAE, binlerce insanı casus yazılımla telefondan izlemeye doymamış olacak ki, otelleri de gizli kameralarla doldurdu.

Dünya

23.01.2024, 17:43

Hedeflediği pek çok ismi telefonlara gönderdiği İsrail yazılımı Pegasus'la izleyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), kendi topraklarındaki otellerde de boş durmuyor. 

Libya, Suriye, Yemen başta olmak üzere Ortadoğu'da piyasaya sürülmüş hemen her terör örgütünün arkasında beliren BAE, şimdi de 'casus kamera' skandalıyla gündeme oturdu. 

Bir Suudi Arabistan vatandaşı Dubai'de gittiği otelin odasında gizli kamera olduğunu fark etti. İsmini açıklamayan ve kamerayı ortaya çıkardığı anın görüntüsünü yayınlayan Suudi, yaşadığı olaya isyan etti. 

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan görüntülerde, gardırobun askısına gizlenen kameranın tüm odayı kayıt altına alabileceği görülüyor. 

Skandal görüntüyü paylaşan Suudiler, "İnsanların mahreminin ihlal edilmesine izin veren bu hükümet sistemini hangi değerler yönetiyor? Otel odasında bulunan o kamera her şeyin kanıtı. Dinleyin Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri halkı! Ailelerinizle birlikte sakın BAE’ye gelmeyin" diye çağrı yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading