Yandex Metrica
SON DAKİKA
Avusturya'da Türk düşmanı önergeye ret! Terör örgütü yandaşlarından meclis önünde protesto

Avusturya'da Türk düşmanı önergeye ret! Terör örgütü yandaşlarından meclis önünde protesto

Avusturya'da Türkiye düşmanı Sosyal Demokrat Partisi tarafından meclise sunulan 'Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarının kınanmas' yönündeki önerge, iktidardaki merkez sağ Halk Partisi ve Yeşiller Partisi tarafından reddedildi.

Dünya

23.01.2024, 20:12

Avusturya'da Türkiye düşmanı Sosyal Demokrat Partisi bir kez daha Türkiye'yi hedef almak istedi. SPO tarafından meclise sunulan 'Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarının kınanması' yönündeki önerge, iktidardaki merkez sağ Halk Partisi ve Yeşiller Partisi tarafından reddedildi.

Kolombiya'dan soykırımcı İsrail'e çağrı: Ateşkes kararına uymazsa İsrail ile ilişkileri... Haberi Görüntüle

SPÖ TÜRKİYE'NİN PKK'YA OPERASYONLARININ KINANMASINI İSTEDİ

Ana muhalefet partisi SPÖ'lü Katherina Kucharowits ve bazı milletvekilleri tarafından meclise sunulan önerge ile Türkiye'nin terör örgütü PKK'nın Suriye ve Irak'taki üslerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonların hükümet tarafından kınanmasını istedi.

ABD'den Gazze'ye kurulacak geçici liman için skandal karar! 'Güvenliğinde İsrail... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI YEŞİLLER PARTİSİ'NİN GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE PROTESTO GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ

Meclis'te yapılan oylama sonucunda, SPÖ, aşırı sağcı Avusturya Halk Partisi (FPÖ) ve Yeni Avusturya Partisinin (NEOS) önergenin kabulü yönünde oy kullanmasına rağmen, iktidar partilerinin oylarıyla önerge reddedildi. Türkiye düşmanı muhalefet partileri umduğunu bulamazken önergenin mecliste reddedilmesinin ardından terör örgütü yandaşları iktidardaki Yeşiller Partisi'nin genel merkezi önünde protesto gösterisi düzenlendi. 

Kanada resmen duyurdu! İsrail’e silah ihracatı durdurulacak Haberi Görüntüle

FEYKOM AÇIK MEKTUPLA KINAMA ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

PKK terör örgütüne bağlı olan Avusturya Kürt Dernekleri Federasyonu (FEYKOM) daha önce açık bir mektupla kınama çağrısında bulunmuştu. İlk imzacılar arasında çok sayıda Avusturyalı siyasetçi de vardı.

FEYKOM aynı zamanda terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki örgütsel yapılanması olan Avrupa Kürt Dernekleri Konfederasyonu'nun (KON-KURD) bir üyesi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading