Yandex Metrica

Avrupa Parlamentosu'nda faşizmin ayak sesleri! Bulgar milletvekili Nazi selamı verdi

Avrupa Parlamentosu'nda faşizmin ayak sesleri! Bulgar milletvekili Nazi selamı verdi

Bulgar Ulusal Hareketi Partisi üyelerinden Angel Dzhambazki, Avrupa Parlamentosu'nda Macaristan ve Polonya ile ilgili hukukun üstünlüğü hakkında yapılan tartışma sırasında kürsüye doğru Nazi selamı vererek faşizm tartışmalarını alevlendirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:50

Bulgar Ulusal Hareketi Partisi milletvekili Angel Dzhambazki, Avrupa Parlamentosu'nda yaptığı konuşma sırasında Nazi selamı vererek gerginliğe sebep oldu. 

Olay anında çekilen görüntülerde Dzhambazki'nin salondan çıkmadan önce sağ kolunu öne uzattığı görüldü. 

PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af Örgütü açıkladı PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af... Haberi Görüntüle

IRKÇI CÜMLELER KULLANDI

Dzhambazki, Macaristan ve Polonya'ya dair hukukun üstünlüğü tartışması sırasında yaptığı konuşmada, "Ne söyleyeceğimizi ve ne yapamacağımızı sizin söylemenize izin vermeyeceğiz. Çok yaşa Orban ve Fidesz, çok yaşa Kaczynski ve PiS (Hukuk ve Adalet Partisi), çok yaşa Bulgaristan ve ulus devletimiz." diye konuştu. 

İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları yapıldı İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları... Haberi Görüntüle

AVRUPA PARLAMENTOSUNDAN AÇIKLAMA GELDİ 

AP Başkan Yardımcısı Pina Picierno, kameraların incelenerek Nazi selamı verilip verilmeyeceğine bakılacağını ifade etti. 

Picierno açıklamasında, 'faşist' sembollerinin kullanılmasına izin vermeyeceklerini eğer böyle bir şey yapıldıysa ağır yaptırımlarda bulunacaklarını bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading