Yandex Metrica

Avrupa'nın şımarık çocuğu Miço'dan Türkiye'ye tehdit! 'Agresif tutuma son verin'

Avrupa'nın şımarık çocuğu Miço'dan Türkiye'ye tehdit! 'Agresif tutuma son verin'

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Türkiye'yi tehdit etti. Brüksel'de katıldığı Avrupa Birliği Liderler Zirvesi'nde gazetecilere konuşan Miçotakis, Türkiye'ye karşı saldırgan ifadelerde bulundu. Avrupalı devletlere Türkiye'yi şikayet ederek kendisine destek arayan Miçotakis, Avrupa'dan Türkiye'yi tehdit etti.

Dünya

23.01.2024, 19:27

Avrupa Birliği Liderler Zirvesi'nde gazetecilere konuşan Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye'den AB ülkelerinin egemenliğine ve toprak bütünlüğüne meydan okumayı bırakmasını ve uluslararası hukuka saygı göstermesini beklediklerini ifade etti. 

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE DERS VERMEYE KALKTI 

AB ülkelerinin bu konudaki tutumlarına değinen Miçotakis, "Umarım Türkiye bu öğütleri bu kez dinler. Zira; ancak bu şekilde Doğu Akdeniz'de son iki ayda komşu ülkenin hatasıyla oluşan gerginlik azaltılabilir" diye konuştu. 

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la da görüştük' ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı... Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN ŞIMARIK ÇOCUĞU AVRUPA'DAN TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETTİ 

Yapılan toplantı sonrası basın toplantısı düzenleyen Miçotakis, Türkiye'yi tehdit ederek egemenliklerini kararlılıkla savunmaya hazır olduklarını iddia etti. 

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunundan daha acı haber! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN BENİMLE İLETİŞİM KANALLARINI KESTİ 

Türkiye ile NATO Liderler Zirvesi'nde görüşme yapmak istediğini belirten Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi ile iletişim kanallarını kestiğini belirtti. 

Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine düştü Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine... Haberi Görüntüle

'MADRİD'DE TÜRKİYE İLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR'

Miçotakis açıklamasında, "Türkiye, Yunanistan'ın egemenliğini sorgulamaya yönelik agresif tutumuna son vermeli. Türkiye'ye her zaman iyi niyetli bir diyalog içinde çağrıda bulunacağım, ancak egemenliğimizi kararlılıkla savunmaya hazırız. Madrid'te görüşme olmasına sıcak bakıyorum. Ancak sayın Erdoğan bizimle iletişim kanallarını kesti. Ben, buluşup konuşmamız gerektiğine inanmaya devam ediyorum" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading