Yandex Metrica

Avrupa Kovid-19'u bitiriyor! Hollanda kısıtlamalarını kaldırıyor

Avrupa Kovid-19'u bitiriyor! Hollanda kısıtlamalarını kaldırıyor

Koronavirüs kısıtlamalarını kaldıran Avrupa ülkeleri arasında Hollanda da dahil oldu. Ülkedeki Kovid-19 kısıtlamalarını tamamen kaldırılmasına karar verildi.

Dünya

23.01.2024, 22:05

2020 yılının başından beri tüm dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 salgını yavaş yavaş etkisini kaybediyor. 

Aşılama oranları ve Omicron varyantının diğer varyantlara göre daha hafif geçmesi pek çok ülkenin kısıtlamaları tek tek kaldırmasına sebep oluyor. 

İsveç'in kısıtlamaları kaldırma kararının ardından yeni bir atılım da Hollanda'dan geldi. Hollanda'da halkın yoğun tepkilerine ve protestolara sebep olan Kovid-19 kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılmasına karar verildi. 

ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' Haberi Görüntüle

KISITLAMALAR KALDIRILIYOR

Hollanda Sağlık Bakanı Ernst Kuipers, açıklamasında Kovid-19 kısıtlamalarının kaldırılacağını duyurarak, kötü zamanlarını geçtiğini kısıtlamalarını sonuna gelindiğini aktardı. 

İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların  olduğu 14 sivil öldü İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların olduğu 14... Haberi Görüntüle

'YENİ MUTASYON O KADAR DA KORKUTUCU DEĞİL'

Ernst Kuipers açıklamasında, "Herkes Kovid-19 olmasına rağmen hasta sayısı düştü bu da gösteriyor ki elimizdeki verilerle yeni mutasyon o kadar da korkutucu değil. Kovid-19 geçirenlerin sayısı yüksek ama hastaneye yatışlar düşük olduğundan dolayı ve halkın çoğunluğunun aşı olarak bağışıklık kazanması Kovid-19 kısıtlamalarının sonunu getirdi" dedi.

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

GECE KULÜPLERİ AÇIK KALACAK

Kademeli olarak tüm yasakların kaldırılacağını söyleyen Kuipers, evlerde misafir kısıtlamasının kaldırıldığını, gece kulüplerinin de 01.00'e kadar hizmet verebileceğini bildirdi. 

Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a yeni görev Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a... Haberi Görüntüle

AVUSTRALYA 2 YIL SONRA KAPILARINI AÇTI

Diğer yandan pandeminin başından beri sınırılarını kapalı tutan Avustralya 2 yıl sonra kapılarını yeniden açmıştı.

Başbakan Scott Morrison yaptığı açıklamada, "Avustralya sınırlarını kapatma kararı almamızın üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Ulusal Kabine bugün sınırlarımızı bu yılın 21 Şubat'ında kalan tüm vize sahiplerine yeniden açmasına karar verdi." diye konuşmuştu. 

Morrison diğer yandan çift doz aşılama kuralının 'herkesin uyması beklenen' bir kural olduğunu da belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading