Yandex Metrica

Avrupa'da savaşın sesleri yükseliyor! Johnson'dan NATO'ya büyük teklif!

Avrupa'da savaşın sesleri yükseliyor! Johnson'dan NATO'ya büyük teklif!

Son dakika... Avrupa, olası Rusya-İngiltere savaşına karşı hazırlıklarını devam ettirirken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, NATO'ya 'Avrupa çapında' yeni büyük bir güç konuşlandırmayı teklif edeceği iddia edildi.

Dünya

23.01.2024, 18:43

Son dakika haberi...İngiltere'nin Ukrayna'ya karşı artan "Rus düşmanlığına" yanıt vermek için NATO'ya Avrupa'da "çok büyük" bir birlik, silah, savaş gemisi ve jet konuşlandırması teklifi sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Rusya Ukrayna'yı hem karadan hem denizden sığınak ve tatbikatlarla çembere almışken ABD, Polonya ve İngiltere Ukrayna'ya askeri kuvvetler ve tonlarca silah takviyesi yapmaya devam ediyor.

Gazze'deki toplu mezarlar için harekete geçiliyor: İsrail'in  yaptığı katliam soruşturulacak Gazze'deki toplu mezarlar için harekete geçiliyor: İsrail'in yaptığı katliam soruşturulacak Haberi Görüntüle

JOHNSON'DAN PUTİN'E SERT MESAJ!

Glasgow'da düzenlenecek BM zirvesi öncesi İngiltere Başbakanı Boris Johnson Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sert mesaj verdi.

İngiltere'nin 1.150 askerini ve bazı caydırıcı silahları Doğu Avrupa ülkelerine konuşlandırmayı planladığı bilgileri aktarıldı.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

'AVRUPA İÇİN TRAJEDİ'

Johnson eğer Putin savaşmayı tercih ederse Ukrayna için "kan ve yıkım" Avrupa içinse tam bir trajedi olacağını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading