Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa'da sağlık sistemi tamamen çöktü! Sunak'ın çözümü 'Sanal Hastane'

Avrupa'da sağlık sistemi tamamen çöktü! Sunak'ın çözümü 'Sanal Hastane'

Avrupa'da sağlık sistemi tamamen çöktü. Başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde grevler devam ederken Başbakan Rishi Sunak'ın sağlık sistemi için çözümü Sanal Hastaneler oldu.

Dünya

02.02.2024, 10:41

Avrupa yüksek enflasyonun ve Ukrayna Savaşı'ndan dolayı meydana gelen enerji krizinin etkisiyle zor aylardan geçiyor. Özellikle sağlık olmak üzere birçok alanda kriz yaşayan Avrupa'da grev dalgası yayılmaya devam ediyor. İngiltere, Belçika, İtalya, Almanya gibi birçok Avrupa ülkesinde neredeyse her sektör grev kararı aldı. 

ABD'nin Türkiye düşmanlığında yeni hamlesi! Bakın PKK'ya ne verdiler ABD'nin Türkiye düşmanlığında yeni hamlesi! Bakın PKK'ya ne verdiler Haberi Görüntüle

İNGİLTERE SANAL HASTANEYE GEÇİYOR

İngiltere'de sağlık krizi had safhaya ulaştı. Sağlık personeli, oda ve yatak yetersizliği nedeniyle hastaların saatlerce bekletildiği İngiltere'de bekleme süresi en az 12 saate yükseldi. Sağlık krizine elle tutulur bir çözüm bulamayan Başbakan Rishi Sunak ise 'Sanal Hastane' servisini devreye sokuyor. 

Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Haberi Görüntüle

EVDE TEDAVİ İÇİN TANSİYON ALETİ VE ATEŞ ÖLÇER

Bugün yapılması beklenen açıklama ile İngiliz hükümeti yarım milyondan fazla hastayı Sanal Hastane servislerinde tedavi edecek. Yaşlı ve bakıma ihtiyaç duyan hastaların hastane yerine evlerde tedavi edilmesi için evlere tansiyon aleti, ateş ölçer, oksimetre bulunan bir kutu gönderilecek. 

Sanal Hastane uygulamasının sağlık krizini daha da derinleştireceğini düşünen vatandaşlar, yeni uygulamaya sosyal medyada büyük tepki gösterdi. 

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

FRANSA'DA GREVLER DEVAM EDİYOR

Fransa'da ise sağlık sisteminin yanı sıra birçok seltörde grevler devam ediyor. Özellikle de Cumhurbaşkanı Emmanel Macron'un emeklilik yaşının 64'e yükseltileceğini açıklamasından sonra ülkenin dört bir yanına sıçrayan grevler hala devam ediyor. Son olarak, Paris'te bulunan Orly Havaimanı'ndaki her 5 uçuştan birinin iptal edilmesi için çağrı yapıldı. 31 Ocak'ta Fransa genelinde farklı sendiklar tarafından protestolar düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor Haberi Görüntüle

ALMANYA EKONOMİSİ YÜZDE 0,2 KÜÇÜLDÜ

Almanya'da ise geçen hafta havalimanı ve posta görevlileri grev çağrısı yapmıştı. 2022'nin son çeyreğinde enerji krizi ve yüksek enflasyon ile karşı karşıya kalan Almanya ekonomisi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 küçüldü.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading