Yandex Metrica
SON DAKİKA
Avrupa'da sağlık krizi derinleşti: Fransa, İngiltere ve İspanya maliyeti karşılayamıyor

Avrupa'da sağlık krizi derinleşti: Fransa, İngiltere ve İspanya maliyeti karşılayamıyor

Avrupa ülkeleri büyük bir sağlık krizi ile karşı karşıya. Fransa, İngiltere ve İspanya'da fon ve organizasyon eksikliği nedeniyle sağlık hizmetlerinde çatlak büyüdü.

Dünya

20.02.2024, 13:24

Avrupa'da sağlık krizi derinleşiyor. Fransa, İngiltere ve İspanya'da fon ve organizasyon eksikliği nedeniyle sağlık hizmetlerinde çatlak büyüdü. Kovid-19 salgınında Avrupa'da sağlık hizmetleri büyük bir testten geçmiş ve sağlık sisteminin salgından önceki zayıflığı da gün yüzüne çıkmıştı. Fransız Le Figaro gazetesi, "Avrupa'da sağlık sistemleri büyük bir krizle karşı karşıya" başlıklı haberinde Avrupa'nın karşı karşıya olduğu sağlık krizinin sebeplerini sıraladı.

Netanyahu izin verdi: Mossad Başkanı Barnea müzakereler için Katar'a gidiyor Haberi Görüntüle

YAŞLI NÜFUS PATLADI

Le Figaro'ya göre Avrupa'nın karşı karşıya kaldığı sağlık krizinin sebeplerinden biri yaşlı nüfusun patlaması. Kronik ve çoklu patolojileri olan yaşlı hastalar dolayısıyla hasta bakımı karmaşık hale gelirken sağlık sektöründe koordinasyon zorlaşıyor.

İzlanda'da son 3 ayda 4. yanardağ patlaması! Görüntüler cehennem fragmanı... Haberi Görüntüle

MALİYET KARŞILANAMIYOR

Avrupa'nın sağlık konusunda bir diğer sorunu ise maddi, teknik ve dijital sorunlar. Yüksek maliyetli tedavi yöntemleri ve ilaçlar ortaya çıkarken uzmanlık ve beceri ihtiyacı da artarken Avrupa ülkeleri bunu karşılayamıyor. 

Rusya'da seçimler başladı! Navalni destekçileri sokaklara indi: Sınırda tansiyon yüksek Haberi Görüntüle

PERSONEL SORUNU HAD SAFHADA

Birçok Avrupa ülkesinde hastanelerde personel sıkıntısı yaşanıyor. Oda ve yatak problemi de had safhada iken hastaların randevu bekleme süreleri git gide artıyor. 

Kolombiya'dan soykırımcı İsrail'e çağrı: Ateşkes kararına uymazsa İsrail ile ilişkileri... Haberi Görüntüle

85 YAŞINDAKİ KANSER HASTASI TAM 7 SAAT AMBULANS BEKLEDİ

Avrupa ülkelerinin hastanelerinden randevu almak günden güne zorlaşırken İngiltere'de kanser hastası yaşlı bir adamın yere düşüp kalçasını kırdıktan sonra yağmurun altında tam 7 saat beklemesi infial yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading