Yandex Metrica
SON DAKİKA
Avrupa'da havalimanlarında check-in kaosu yaşanıyor! İstanbul Havalimanı'nda yalnızca 1 dakika

Avrupa'da havalimanlarında check-in kaosu yaşanıyor! İstanbul Havalimanı'nda yalnızca 1 dakika

Muhalefetin her fırsatta 'gereksiz' olarak gördüğü ve saldırdığı İstanbul Havalimanı dünyaya örnek oldu. Avrupa'da birçok havalimanında check-in için uzun kuyruklar yaşanırken İstanbul Havalimanı'nda yalnızca 1 dakikada işlem halledilebiliyor. Öte yandan yaşanan bagaj kaosu Avrupa'da yolcuları mağdur ederken İstanbul Havalimanı'nda yalnızca 16 dakikada bagaja ulaşmak mümkün.

Dünya

05.03.2024, 14:19

Türkiye turizmde rekor üstüne rekor kırarken günde ortalama 1400 uçağın iniş-kalkış yaptığı İstanbul Havalimanı da gururlandıran başarılara imza atıyor.

Hamas'tan açıklama: 'Gazze'de ateşkes ve esir değişimi anlaşmasına ilişkin teklifi... Haberi Görüntüle

NE CHECK-IN NE DE BAGAJ PROBLEMİ YAŞANIYOR

Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı'nda sistem o kadar hızlı ve güzel işliyor ki ne check-in kuyruğu ne de bagaj kaosu yaşanıyor.

Husiler duyurdu: Kızıldeniz'de ABD ve İsrail gemileri başarıyla vuruldu Haberi Görüntüle

AVRUPA'DAKİ HAVALİMANLARI ÇÖKMÜŞ DURUMDA

Öte yandan Londra, Paris, Roma ve Frankfurt Havalimanları ise çökmüş durumda. Yolcular check-in için en az 4 saat beklemek zorunda kalıyor. İstanbul'da ise bu süre yalnızca 1dakika...

Gazze'de bebekler ölüme karşı direniyor: Siyonistler Gazzelilerin gıdaya erişimini tamamen... Haberi Görüntüle

CİDDİ PERSONEL YETERSİZLİĞİNDEN AVRUPA'DAKİ HAVALİMANLARINDA KAOS HAKİM

SABAH'ın aktardığı habere göre, Avrupa ve ABD'deki havalimanlarında ise tam bir kaos hakim... Pandemi sonrası havayolu şirketleri, yer hizmetleri, güvenlik personeli ve uçuş görevlileri dahil olmak üzere tüm alanlarda ciddi bir personel yetersizliği yaşayan hatta Türkiye'de yardım isteyen Avrupa'daki havalimanlarında check-in işlemleri bitmek bilmiyor.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Havadan 8 ton insani yardım... Haberi Görüntüle

YOLCULAR 4-6 SAAT SONRA UÇAĞA BİNEBİLİYOR

Yolcular alana en az 4 saat önce çağrılıyor. Biletleme işlemleri için uzun kuyruklara giriliyor. 4-6 saat sonra uçağına binilebiliyor. Her gün binlerce valizin kaybolduğu havalimanlarında yolculara 'Bagajsız uçun ya da kabine alın' önerisi sunuluyor.

İsrail'in Aşdod kentinde 2 ay sonra sirenler çaldı: Kassam Tugayları'ndan... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA YOĞUN KUYRUKLAR YAŞANMIYOR

Londra, Amsterdam, Roma ve Frankfurt gibi şehirlerdeki büyük havalimanları uçuş iptalleri, uzun yolcu kuyrukları ve biriken bagajlarla uğraşırken, dünyanın birçok ülkesinde İstanbul Havalimanı örnek gösteriliyor. Turizm sezonunun yoğun yaşandığı temmuz ayında dahi operasyonlarını başarıyla yöneten İGA İstanbul Havalimanı'nın yoğun kuyruklar ya da uzun bekleme süreleri gibi olumsuzlukların yaşanmaması dikkat çekiyor.

ABD'den Moskova'daki saldırıya ilişkin açıklama: 'Rus halkıyla dayanışma içindeyiz' Haberi Görüntüle

BAGAJ İÇİN YALNIZCA 16 DAKİKA BEKLENİYOR

Bu ay 6 milyon yolcuya ev sahipliği yapan havalimanında yolcular check-in için ortalama 1 dakika harcadı. Avrupa'nın birçok havalimanında yolcular saatlerce bagaj beklerken İstanbul Havalimanı'nda uçak iniş yapıp kapı açıldıktan sonra ortalama 16 dakikada yolcular bagajlarını alıyor.

Endonezya'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Haberi Görüntüle

VALİZLER KAYBOLUYOR, UÇUŞLARDA GECİKME YAŞANIYOR YOLCULAR SAATLERCE  KAPIDA BEKLETİLİYOR

Avrupa'daki havalimanlarında ise ciddi bir kaos yaşanıyor. Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda valizlerin gecikme ve kaybolma sorunu hâlâ çözülemiyor.

Zürih Havalimanı'nda her gün 250 bagaj kayboluyor. Frankfurt Havalimanı'nda binlerce valiz üst üste yığılırken, havalimanında yönetim, seyahat edenlerden renkli ve dikkat çekici bagajlar tercih etmelerini öneriyor. Londra Heathrow Havalimanı 11 Eylül'den itibaren günlük yolcu sayısını da 100 binle sınırlandırmaya hazırlanıyor. Schiphol Havalimanı'nda da geçen haftalarda uçuşların yüzde 41.5'inde gecikme yaşandı. Köln Havalimanı'nda ise alana girmek için yolcular saatlerce kapıda bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading