Yandex Metrica

Atina'daki protestolarda çatışma çıktı! Göstericiler güvenlik güçlerine molotof kokteyli ile saldırıyor

Atina'daki protestolarda çatışma çıktı! Göstericiler güvenlik güçlerine molotof kokteyli ile saldırıyor

Yunanistan'da halk hayat pahalılığına ve yüksek enflasyona karşı protesto düzenledi. 24 saatlik genel grev kararının ardından ülke çapında tüm hizmetler aksarken Atina ve Selanik'teki gösteriler çatışmaya dönüştü. Güvenlik güçleri, molotof kokteyli ile saldıran göstericilere göz yaşartıcı gaz ve semsemletici bombalarla karşılık veriyor.

Dünya

13.02.2024, 15:06

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının altında ezilen Yunanistan'da hükümete karşı yapılan protestolar çatışmaya dönüştü.

Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte böyle gördü: Siyasi sembolizm Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte... Haberi Görüntüle

24 SAATLİK GENEL GREV

Binlerce protestocu Atina ve Selanik sokaklarında yürüdü. Kamu ve bazı özel sektör çalışanları fiyat artışlarına karşı 24 saatlik genel grev kararı aldı.

İran'dan ABD'ye tehdit: 'Müdahil olursan üslerini hedef alırız' İran'dan ABD'ye tehdit: 'Müdahil olursan üslerini hedef alırız' Haberi Görüntüle

TÜM HİZMETLER AKSADI

Genel grev kapsamında limana bağlanan feribotların Yunanistan adalarıyla olan bağlantıları kesildi, devlet okulları kapandı ve kamu hastanelerinde çalışan personel sayısı azaldı. Toplu taşıma da durma noktasına gelirken ülke çapında hizmetler aksadı.

Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı manifesto: Kendi yönetimimiz bizi vurmak üzere Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı... Haberi Görüntüle

GÖSTERİCİLER İLE POLİS ARASINDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Yunanistan'ın en büyük ikinci şehri olan Atina ve Selanik'teki yürüyüşlerin sonunda protestocular ve çevik kuvvet polisi arasında çatışma çıktı. Gösterici grupları, göz yaşartıcı gaz ve sersemletici bombalarla karşılık veren polise molotof kokteyli ve taş attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading