Yandex Metrica

Atina ateşle oynuyor! Yunan Genelkurmay Başkanı Floros'tan Türkiye'ye skandal tehdit

Atina ateşle oynuyor! Yunan Genelkurmay Başkanı Floros'tan Türkiye'ye skandal tehdit

Türkiye'nin başarı ile icra ettiği hava operasyon, Yunanistan'ı rahatsız etti. Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Konstantinos Floros, ''Kim gelmek istiyorsa ölümcül bir hata yapar. Bizi kim tehdit ederse etsin, kim gelmeye karar verirse versin, ne zaman gelmeyi seçerse seçsin, Yunanistan güçlü, özgür ve bağımsız kalacaktır.'' diyerek skandal sözlere imza attı.

Dünya

23.01.2024, 20:05

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik devam ediyor. Türkiye'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerini hava harekatıyla vurması sonrası Yunan generalden skandal bir açıklama geldi.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Konstantinos  Floros, ''Yüksek moral, profesyonellik, kararlılık, sarsılmaz irade ama her şeyden önce silahlarınızın gücü ve ruhunuzun ateşi, bizi kim tehdit ederse etsin, Yunanistan’ın güçlü, özgür ve bağımsız kalacağının en iyi garantisidir. Ne zaman isterlerse gelmeye karar verirler'' şeklinde açıklama yaparak Türkiye'ye göndermede bulundu.

Son dakika... Suriye'deki ABD üssüne saldırı: Roketler Irak topraklarından fırlatıldı Son dakika... Suriye'deki ABD üssüne saldırı: Roketler Irak topraklarından fırlatıldı Haberi Görüntüle

''KİM GELMEK İSTİYOSA ÖLÜMCÜL HATAYA DÜŞER''

Skanda sözlerine devam eden Yunan Genelkurmayı, ''Kim 'gelmek' gibi ölümcül bir hataya düşerse, ona şimdiden haber verin ki, önünde yeni bir Maraton, yeni bir Salamis ve yeni bir 731 bulacaktır. Kuvvetlerimiz her zamankinden daha fazla savaşa hazır.'' ifadelerini kullandı.

ABD soykırımcı İsrail'i skandal sözlerle savundu: İsrail'in uluslararası insancıl hukuku ihlal ettiği sonucuna varmadık ABD soykırımcı İsrail'i skandal sözlerle savundu: İsrail'in uluslararası insancıl hukuku... Haberi Görüntüle

TSK'NIN OPERASYONU YUNAN BASININDA

Öte yandan pek çok Yunan gazetesi, TSK'nın Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerini başarıyla vurmasını okurlarına manşetten duyurdu. Söz konusu haberde ''Türkiye, İstanbul Patlamasına Misilleme Olarak Kürt Hedeflerini Bombaladı. Türkler gece Kobani'yi bombaladı.'' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading