Yandex Metrica

Arşivden çıkan şaşırtıcı görüntü: Putin ABD Başkanı'yla dans etti

Arşivden çıkan şaşırtıcı görüntü: Putin ABD Başkanı'yla dans etti

Ukrayna işgaliyle büyük bir tecrit dalgasıyla karşı karşıya kalan Rusya, batı ile tarihi bir karşılaşma yaşıyor. Sürecin nasıl sonlanacağı tartışılırken arşivden çıkan bir görüntü, iki blok arasındaki keskinleşmeyi daha da belirginleştiriyor. O görüntüde Putin, ABD Lideri Bush ile dans ediyor.

Dünya

23.01.2024, 18:56

Ukrayna savaşı dünyayı Rusya ile batı arasında ikiye bölen bir ayrışmaya dönüştü. Aslında plan iki büyük gücün, ABD ve Rusya'nın dünyayı paylaşmasıydı. Ancak öyle olmadı; dünya ikiye bölündü. 

ABD ve müttefikleri Sovyetler’i çökertti. Boris Yeltsin’le Rusya’yı ikinci kez dağıtmaya çalışıyordu. Vladimir Putin bunu önledi. Şimdi yeni bir süreçle karşı karşıya. 

Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Masadaki plan sızdı! İşte İsrail, İran'ı böyle vuracak Haberi Görüntüle

ESKİ GÜNLER VE ABD-RUSYA DANSI

İlişkilerde son 15 yılda giderek farklılaşan durum arşiv görüntülerle daha net ortaya çıkıyor. 
Video 2008’de, Soçi’de çekildi. Irak ve Afganistan’da yüzbinlerce insanı kıyımdan geçiren George W. Bush, Vladimir Putin ile “Sudarınya- Barınya” adlı Rus şarkısı eşliğinde dans ediyor. 

İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı Haberi Görüntüle

PUTİN'İN BATI KAMPINDAN KOVULUŞU

Aslında bu dans sembolik bir ortaklığın da sembolü gibi. Çünkü göreve geldiği günden bu yana Putin’in iktidar anlayışının temelinde, dünyayı ABD ile paylaşma düşüncesi var. Nitekim Irak, Afganistan ve Müslüman dünyaya yönelik büyük işgaller ve kıyımlarda da Kremlin'in durduğu yer hep Batı kampı oldu. 

Şimdi Ukrayna savaşı ile Putin’in Rusya’yı Batı kampından kovuluyor, dünyadan tecrit ediliyor. Belki de Doğu-Batı savaşları için kapı açılıyor. Belki de Batı’nın Rusya’yı talan etmesi için yeni bir dönem başlıyor. 
Gün gelir Biden ile Putin, Kiev’de “Sudarınya- Barınya” şarkısı eşliğinde çılgınca eğlenir mi?
Bu çılgınlık, dünyaya bir nükleer savaş mı hediye eder?  Göreceğiz. 
Dünyayı birleştireceklerdi, dünyayı iki büyük cepheye böldüler. Sonunda kim gülecek. Onu da göreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading