Yandex Metrica

Sitede Ara

Arnavutluk Başbakanı açıkladı: Bayraktar İHA çok yakında hizmete girecek

Arnavutluk Başbakanı açıkladı: Bayraktar İHA çok yakında hizmete girecek

Arnavutluk başbakanı Perşembe günü yaptığı açıklamada, Arnavutluk'un satın almayı kabul ettiği Türk yapımı Bayraktar insansız hava araçlarının çok yakında hizmete gireceğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama satın almayı kabul ettikleri Türk yapımı Bayraktar İHA'ların çok yakında hizmete gireceğini söyledi. Arnavutluk Ulusal Sivil Savunma Ajansı ile uydu hizmet sözleşmesi imzalayan Edi Rama burada yaptığı açıklamada, "Bu uyduları çok yakında Türk İHA'ları takip edecek. Son yaşanan gelişmeler sonrası silahlı İHA almaya karar verdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Haniye'nin görüşmesi dünya medyasında: Türkiye'nin pozisyonu öne çıkarıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Haniye'nin görüşmesi dünya medyasında: Türkiye'nin pozisyonu öne çıkarıldı Haberi Görüntüle

"6 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA" İDDİASI

Türkiye'nin Bayraktar TB2 ve Bayraktar Akıncı'ynın artan itibarı ve Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş Avrupa'dan gelen talebi artırdı. Geçtiğimiz nisan ayında da Sırbistan, Bayraktar TB2 İHA'larıiçin yeni talepte bulunmuştu.

Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar dolarlık askeri yardım Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar... Haberi Görüntüle

HALK KAMPANYALARI DÜZENLENMİŞTİ

Ukrayna, Katar ve Azerbaycan ordu envanterlerine kattığı Türk SİHA'larını Polonya da satın alarak Türkiye'den drone satın alan ilk AB ve NATO üyesi ülke olmuştu. Türk savaş uçağı Bayraktar TB2, Karabağ'dan Ukrayna'ya kadar uzanan çatışmalarda çok önemli roller oynadı. Bazı ülkelerde, Kiev'e Rusya'ya karşı savaşmaya yardımcı olması için daha kullanışlı Türk İHA'sı satın almak için bağış toplama kampanyaları yürütmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading