Yandex Metrica

Arap Birliği'nden Azerbaycan'a flaş davet! Zirveye onur konuğu olarak çağrıldı

Arap Birliği'nden Azerbaycan'a flaş davet! Zirveye onur konuğu olarak çağrıldı

Cezayir Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun tarafından ülkesinde düzenlenecek Arap Birliği Zirvesi'ne onur konuğu olarak davet edildi.

Dünya

23.01.2024, 22:13

Cezayir Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurul Görüşmeleri için New York'ta bulunan Cezayir Dışişleri Bakanı Ramtan Lamamra'nın Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü Haberi Görüntüle

ALİYEV ONUR KOUĞU OLARAK DAVET EDİLDİ

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Tebbun'un, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i Bağlantısızlar Hareketi'nin mevcut başkanı sıfatıyla Kasım ayında Cezayir'de gerçekleştirilecek olan Arap Birliği Zirvesi'ne onur konuğu olarak katılmaya davet ettiği belirtildi.

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun

Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Haberi Görüntüle

DAVET MEKTUBU VERİLDİ

Bakan Lamamra'nın Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov'a Cumhurbaşkanı Tebbun'un davet mektubunu verdiği ifade edilen açıklamada, iki bakanın Bağlantısızlar Hareketi'nin uluslararası gerilimlerdeki rolünü etkinleştirmesi noktasında görüş alışverişinde bulundukları kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading