Yandex Metrica

Annelerin başlattığı akım TikTok'ta yayılmaya devam ediyor! 'Bu saçmalığa son verin

Annelerin başlattığı akım TikTok'ta yayılmaya devam ediyor! 'Bu saçmalığa son verin

Dünya genelinde en fazla kullancıya sahip platform olan TikTok'ta yeni bir akım tartışmalara neden oldu. 'Anne paylaşma' adı altında başlayan akıma çocuklar annelerinin kombinlerini takipçileriyle paylaşarak gösterdi. Ancak bu akım bazıları tarafından ailenin mahremiyetinin ihlali olarak değerlendirilirken tepkileri de beraberinde getirdi.

Dünya

23.01.2024, 20:13

Dünya genelinde son zamanalrda popüleritesi artan sosyal medya patformundan biri olan TikTok'ta yeni bir akım tartışmaları da beraberinde getirdi.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

ÖZEL HAYAT İFŞASI 

'Anne paylaşma' akımı adı altında, annelerinin giydikleri kıyafetleri ve kombinleri TikTok üzerinden paylaşan sosyal medya kullanıcıları özel hayatlarını ifşa ettikleri gerekçesiyle eleştirildi.

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILIYOR

Videoda kadınlar önceki ve sonraki halleriyle kamera karşısına geçerken, birbirlerinden farklı elbiseler giyiyorlar. Bu anlar, kadınların çocukları tarafından sosyal medyada paylaşılıyor.

Ancak bu akım, TikTok'taki diğer akımlar gibi masum karşılanmadı. Sosyal medyada birçok kişi, özel hayatlarını ifşa edenleri eleştiri yağmuruna tutarak, "Bu saçmalığa son verin" yorumları yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading