Yandex Metrica

Amerikan TV kanalı NBC, Türk SİHA’larını övdü: Müthiş bir iş çıkarıyor

Amerikan TV kanalı NBC, Türk SİHA’larını övdü: Müthiş bir iş çıkarıyor

Amerikan TV kanalı NBC, Ukrayna'da başarı işlere imza atan Türk SİHA’larını övdü. Haberde, Türk SİHA’larının Ukrayna için çok önemli bir silah olduğunu ve Rusların araçlarına büyük zarar verdiğini anlatıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:59

Amerikan kanlı NBC'de Bayraktar SİHA ile ilgili yapılan haberde ABD SİHA'ları ile Türk SİHA'ları karşılaştırıldı. Kanalın programına konuk olan isim, "TB2 sadece 2 milyon dolar maliyetinde ama müthiş bir iş çıkarıyor." ifadelerini kullandı.

ABD'nin yaptırım listesindeki Lübnanlı iş insanı Muhammed Srur ölü bulundu: İsrail tetikçilik mi yaptı? ABD'nin yaptırım listesindeki Lübnanlı iş insanı Muhammed Srur ölü bulundu:... Haberi Görüntüle

DAHA UCUZ AMA DAHA ETKİLİ

İlgili haberde "Türk SİHA’ları ABD’nin REPEAR SİHA’larından çok daha ucuz ama daha çok etkili. Reaper SİHA 30 milyon iken,TB2 sadece 2 milyon dolar maliyetinde ama müthiş bir iş çıkarıyor. “ denildi.

Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak tanınmalı' Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak... Haberi Görüntüle

DÜŞÜRÜLEMEMESİ GİZEMLİ BİR OLAY

Sunucunun “Peki Rusya nasıl düşüremiyor bunları?” sorusuna programa konuk olan isim, “Bu gerçekten çok gizemli bir olay, Ruslar, bu SİHA’ları radarlarında yakalayamıyor, yavaş uçuyorlar, düşürülmeme sebebi tam bilinmiyor ama gerçekten gizemli bir konu." cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading