Yandex Metrica

Almanya’da geçim sıkıntısı isyan ettirdi! Başbakan Scholz'a "döner" protestosu!

Almanya’da geçim sıkıntısı isyan ettirdi! Başbakan Scholz'a "döner" protestosu!

Hayat pahalılığı ile boğuşan Almanya'da Başbakan Scholz'a döner fiyatları üzerinden yapılan bir protesto ülkede gündeme oturdu. Münih'teki temasları esnasında Scholz' yanaşan bir kişi, "Sevgili Scholz döner 8 euro oldu. Putin'le konuşun döner yine 4 euro olsun" dedi. 

Dünya

25.03.2024, 23:30

Almanya’da artan fiyatlar ve hayat pahalılığına karşı protestolar devam ediyor. Başbakan Olaf Scholz’a döner fiyatları üzerinden yapılan bir protesto sosyal medyada gündem oldu.

"PUTİN'LE KONUŞUN..."

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Scholz'un Münih'teki temasları esnasında bir kişi, "Sevgili Scholz döner 8 euro oldu. Putin'le konuşun döner yine 4 euro olsun" dedi. Scholz'un ise  protestocuya gülümsedikten sonra makam aracına binerek alandan ayrıldığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

HER ŞEHİRDE PROTESTO VAR 

Öte yandan Almanya'nın doğusundaki pek çok şehirde binlerce kişi yine yüksek enerji fiyatlarını ve federal hükümetin politikalarını protesto etti. Polis 12'den fazla şehirde yaklaşık 6 bin göstericinin meydanlarda toplandığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading