Yandex Metrica

Almanya'ya açık tehdit! Washington ve Brüksel dünyayı korkunç bir savaşa sürüklüyor

Almanya'ya açık tehdit! Washington ve Brüksel dünyayı korkunç bir savaşa sürüklüyor

Rusya, Ukrayna'ya tank desteği yapacağını açıklayan Almanya'yı açıkça tehdit etti. Rusya'dan yapılan açıklamada Kiev'e silah verilmesinin küresel bir felakete yol açacağına dikkat çekilirken, Washington ve Brüksel'in dünyayı savaşa sürüklediğine dikkat çekildi.

Dünya

23.01.2024, 20:21

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya tank desteği göndermeyi planlayan Almanya'yı açıkça tehdit etti. 

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Leopard tanklarına sahip olan ülkelerin Ukrayna askerlerine eğitim vermeye başlayabileceğini açıklamıştı. NATO Genel Sekreteri jens Stoltenberg ile görüşme yapan Pistorius, görüşmenin ardından Ukrayna'nın 2023 ilkbahar paketi ile aralarında Marder zırhlı muharebe araçkarı ve Patriot hava savunma sistemlerinin de bulunduğu yaklaşık 1,1 milyar avroluk destek sağlayacaklarını belirtmişti. 

Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan edeceklerini yineledi Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan... Haberi Görüntüle

'RUSYA-ALMANYA İLİŞKİLERİNİN GELECEĞİ İÇİN İYİYE İŞARET DEĞİL'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise Ukrayna'ya Leopard tipi tank gönderilmesi halinde Almanya ile ilişkilerin bundan olumsuz etkileneceğini söyledi. Peskov, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bu tür bir sevkiyat Rusya-Almanya ilişkilerinin geleceği için iyiye işaret etmiyor. Şüphesiz ki bu durum, ilişkilerin geleceğine yönelik kaçınılmaz bir iz bırakır.

Rusya ile Almanya arasındaki ilişkilerin halihazırda düşük seviyede olduğuna dikkat çeken Peskov, "Almanya, diğer Avrupa Birliği ülkeleri veya NATO ile somut görüşmeler yapılmıyor." dedi. 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov

Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın etti: Ya istifa ya darbe Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın... Haberi Görüntüle

'KÜRESEL BİR FELAKETE YOL AÇACAK'

Rusya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Vododin ise "Kiev rejimine saldırı silahlarının verilmesi küresel bir felakete yol açacaktır." dedi. 

Volodin, resmi Telegram hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Washington ve NATO ülkeleri şehirleri vurmak için kullanılacak silahları tedarik ederse ve tehdit ettikleri gibi topraklarımızı ele geçirmeye çalışırsa, bu daha güçlü silahlar kullanılarak misilleme önlemleri alınmasına yol açacaktır.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Vododin

Gazze'de salgın tehdidi büyüyor! Yerinden edilen Filistinlilerde çok sayıda menenjit ve hepatit C vakası tespit edildi Gazze'de salgın tehdidi büyüyor! Yerinden edilen Filistinlilerde çok sayıda menenjit... Haberi Görüntüle

'WASHINGTON VE BRÜKSEL DÜNYAYI SAVAŞA SÜRÜKLÜYOR'

Volodin, Avrupa ülkelerinin milletvekillerini ve ABD Kongre üyelerini "İnsanlığa karşı sorumluluklarının farkına varmalılar" diyerek uyardı. Volodin, ayrıca, ABD ve Avrupa Birliği'nin dünyayı korkunç bir savaşa sürüklediğini söyledi ve şöyle konuştu:

Washington ve Brüksel, kararlarıyla dünyayı korkunç bir savaşa sürüklüyor. Yalnızca Kiev rejimi tarafından kullanılan askeri ve kritik altyapıya yönelik saldırıların gerçekleştirildiği askeri harekattan tamamen farklı bir savaşa.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading