banner2

Almanya'da İslam düşmanlığı had safhada! Kur'an kursuna giden çocukları ölümle tehdit etti

Almanya'da son zamanlarda artan İslam düşmanlığının bu defa hedefi Kur'an kursuna giden 10 yaşındaki Müslüman çocuklar oldu. Flensburg'da ırkçı İslam düşmanı bir kadın kursa giden çocukları ölümle tehdit ederek 'Camiyi yakarım' dedi.

Dünya 02.02.2023, 09:57 02.02.2023, 10:49
Abone ol
Almanya'da İslam düşmanlığı had safhada! Kur'an kursuna giden çocukları ölümle tehdit etti

Almanya'da artan İslam düşmanlığının bir örneği bu defa Flensburg'da yaşandı. Kentte ırkçı bir kadın, DİTİB Fatih Camisi'nin hafta sonu düzenlediği Kuran-ı Kerim kursuna giden çocukları alçak söylemle hedef aldı.

CAMİYİ YAKACAĞINI SÖYLEDİ

Camiye yakın bir konumda olan ırkçı kadın, kursun ardından oyun oynamaya çıkan 10-12 yaşındaki kız çocuklarını ölümle tehdit etti. Çocuklarra korkunç sözler sarfeden kadın, camiyi yakacağını da söyledi.

ÇOCUKLAR KORKUDAN CAMİ İÇERİSİNE KAÇTI

Cami derneği başknaı Erhan Özhızalan yaptığı açıklamada şunları aktardı:

Cumartesi günü çocuklar kurs sonrası bahçeye oyun oynamak için çıktı. Çocukların sesinden rahatsız olan ve caminin hemen yanında oturan bir kadın, balkona çıkarak çocuklara ırkçı söylemlerde bulunup ölümle tehdit etti. Camiyi yakacağını söyleyen kadın, tehditlerini çocuklar korkudan cami içerisine kaçana kadar sürdürdü.

IRKÇI KADININ İLK VUKUATI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Çocukların bu saldırıyı hemen hocalarına anlattığını aktaran Özhızalan, ''Çocuklar korkudan bir daha bahçeye çıkamadı. Cemaatimiz olay karşısında büyük şok yaşadı. Durumu polise aktardık. Polis çocukların ifadesini aldı. Soruşturma başlatıldı. Aynı kadın daha önce de kermeslerimize gelip ırkçı söylemler ve hakaretlerde bulunmuştu. Bu kez çok ileri gitti. İnşallah gereken yapılır" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!