Yandex Metrica

Alman emniyetinin ırkçılık skandalı: Dün bir Türk'ü tekmeledim

Alman emniyetinin ırkçılık skandalı: Dün bir Türk'ü tekmeledim

Almanya'nın Köln şehrinde İtalyan vatandaşı Gaetano B'nin polis tarafından öldürülmesi sonrası başlatılan soruşturmada bazı Alman polislerin telefonunda ırkçı mesajlara rastlandı.

Dünya

23.01.2024, 18:21

Köln'de polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden İtalyan vatandaşının katili olduklarından şüphelenilen polislerin cep telefonlarındaki incelemelerde ırkçı mesajlara rastlandı. 

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

'MUTLAKA BİRİNİ MAHVEDECEĞİZ'

Bir polis memurunun diğer polis memuruna, 'Dün bir Türk'ü tekmeledim, yarın size ağzının, yüzünün fotoğraflarını gönderirim' ifadelerinin yanı sıra, 'Mutlaka birini tutuklayacağız ve birini mahvedeceğiz' yazdığı ortaya çıktı. 

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunundan daha acı haber! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

BİR İTALYAN'IN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDULAR 

Nisan ayında Gaetano B. polise direnme bahanesiyle zor kullanılarak gözaltına alınmış, görgü tanıkları, polise direnmeyen adama gereksiz yere şiddet uygulandığını açıklamıştı. Gaetano B., gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra kırık kaburgasının yol açtığı kan zehirlenmesinden hayatını kaybetmişti. 

Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Haberi Görüntüle

5 POLİS AÇIĞA ALINDI

Soruşturmayı yürüten Bonn polisi tarafından Gaetano B'nin ölümüne polislerin sebep olup olmadığı araştırılırken, 5 polis açığa alındı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading