Yandex Metrica

Alman Bild'den bir asılsız haber daha! Sınırdaki göçmen krizinden Türkiye'yi sorumlu göstermeye çalıştı

Alman Bild'den bir asılsız haber daha! Sınırdaki göçmen krizinden Türkiye'yi sorumlu göstermeye çalıştı

Alman Bild gazetesi asılsız ve Türkiye'yi hedef gösteren haberinde göçmenleri konu aldı. Polonya üzerinden Almanya'ya geçmeye çalışan göçmen krizinden Türkiye'yi sorumlu göstermeye çalışan gazete, haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in fotoğraflarını kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:16

Avrupa'da yeni bir göçmen paniği daha yaşanıyor.

Almanya'ya geçmek isteyen göçmenlerin Polonya ve Belarus sınırında oluşturduğu hareketlilik, Almanya'da endişe yarattı. Bunun üzerine Alman basınının önde yayın organlarından Bild, bu durumdan Türkiye ve Rusya'yı sorumlu göstermeye çalıştı.

Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu: Gazze kuşatmasını Türk filosu kıracak Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu:... Haberi Görüntüle

ALMAN BİLD GAZETESİ SAÇMALADI

Birçok göçmen Avrupa'ya geçmek için çeşitli yollara başvururken, Polonya üzerinden Almanya'ya geçmek isteyen göçmenlerin ise Polonya ve Belarus sınırında yarattığı hareketlilik, Almanya'ya panik yaşattı. Diğer taraftan Alman Bild gazetesi, saçma bir şekilde bu durumdan Türkiye'yi sorumlu tutmaya çalıştı.

Bild, konuyu yayımladığı haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fotoğrafına yer verdi ve "Belarus üzerinden hedefli bir şekilde Almanya'ya mülteci gönderiyorlar." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi hedefine alan Bild, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Belarus üzerinden hedefli bir şekilde Almanya'ya mülteci gönderdikleri yönünde asılsız bir iddiada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading