Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alec Baldwin sessizliğini bozdu! Setteki ölüm hakkındaki detaylar belli oldu

Alec Baldwin sessizliğini bozdu! Setteki ölüm hakkındaki detaylar belli oldu

Dünya, yönetmen ve yapımcı Alec Baldwin'in film setinde yanlışlıkla Halyna Hutchins'i öldürmesini konuşuyor. Olayın ardından ilk kez açıklama yapan Baldwin flaş ifadelerde bulundu.

Dünya

23.01.2024, 18:13

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setinde, kazayla görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin de yaralanmasına neden olmasının yankıları sürüyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan ve hala dünya kamuoyunun en çok konuştuğu konu olmaya devam eden olay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Daha önce trajedi ile ilgili paylaşım yapan olayın baş aktörü Alec Baldwin sessizliğini bozdu. Baldwin olaydan beri ilk defa kamuoyu önünde açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Uluslararası Adalet Divanı'ından Gazze kararı: Gecikmeden uygulanmalı Haberi Görüntüle

POLİS 'KONUŞMA' EMRİ VERMİŞ

İngiliz yayın kuruluşu BBC'de yer alan habere göre, gazetecilere konuşan aktör, polisin kendisine devam eden soruşturma hakkında konuşmamasını emrettiğinin altını çizdi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden görüntü yönetmeni için 'O benim arkadaşımdı' diyen Baldwin, 'Birlikte film çeken çok, çok iyi bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu' ifadesini kullandı.

Yaşanan trajediyi 'trilyonda bir ihtimal gerçek oldu' şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğinin altını çizdi.

Ünlü aktör insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağının altını çizdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading