Yandex Metrica

ABD’de akılalmaz olay! 6 yaşındaki çocuk, öğretmenini vurdu

ABD’de akılalmaz olay! 6 yaşındaki çocuk, öğretmenini vurdu

ABD’de Richneck İlkokulu'nda öğrenci olan 6 yaşındaki çocuk, öğretmenini silahla yaraladı. Öğretmenin durumunun kritik olduğu açıklanırken, çocuk gözaltına alındı.

Dünya

23.01.2024, 20:16

ABD'nin meydana gelen bu olay sosyal medyada gündem oldu. Virgina bölgesinde ki Richneck İlkokulu film sahnelerini aratmayacak şekilde olay yaşandı.

Altı yaşındaki bir çocuğun 30 yaşlarındaki öğretmenini tabancayla vurduğu açıklandı.

Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Okula polis ve ambulans ekibi gönderildi. Hastaneye kaldırılan öğretmenin sağlık durumunun kritik olduğu açıklanırken, öğretmenini silahla ateş eden çocuk ise polis tarafından gözaltına alındı.

İsrail saldırısında öldüğü iddia edilen Kudüs Tugayları komutanı ortaya çıktı: Biz hala şehitlerin yolundayız İsrail saldırısında öldüğü iddia edilen Kudüs Tugayları komutanı ortaya çıktı:... Haberi Görüntüle

SİLAHI NASIL ALDIĞI BİLİNMİYOR

Polis Steve Drew, çocuğun tabancayı nasıl elde ettiğinin henüz bilinmediğini belirterek, olayın yanlışlıkla olmadığını belirtti. 

Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Haberi Görüntüle

‘KARA BİR GÜN’

Belediye Başkanı Phillip Jones ise yaptığı açıklama doğrultusunda yaşanılan bu korkunç  olayın "Kara bir gün" olduğunu dile getirdi. Okulun Pazartesi günü kapalı olacağı, öğrencilere ve velilere psikolojik destek verileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading