Yandex Metrica

ABD'yi kızdıracak savunma ortaklığı! Rusya ve İran'dan bölgede dengeleri değiştirecek karar

ABD'yi kızdıracak savunma ortaklığı! Rusya ve İran'dan bölgede dengeleri değiştirecek karar

Ukrayna savaşı sonrası yaşananlara işaret eden Beyaz Saray, Rusya'nın İran'a daha önce görülmediği kadar askeri destek sağladığını, iki ülkenin ilişkilerin "tam teşekküllü bir savunma ortaklığına" dönüştüğünü açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 20:09

İran'a nükleer silah üzerinden ambargo üstüne ambargo uygulayan ABD, bir yandan da Rusya'ya Ukrayna üzerinden büyük bir baskı ortaya koymuştu.

Ukrayna'nın NATO'ya üyeliği konuşulurken Rusya'ya yapılan bu cendere ise Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna'ya savaş ilan etmesi ile neticelenmişti.

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim Haberi Görüntüle

"TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR SAVUNMA ORTAKLIĞI VAR"

Beyaz Saray'dan yapılan açıklama ise ipleri iyice gerecek cinsten...

ABD, Rusya'nın İran'a daha önce görülmediği kadar askeri destek sağladığını, iki ülkenin ilişkilerin "tam teşekküllü bir savunma ortaklığına" dönüştüğünü açıkladı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading