Yandex Metrica

ABD, Ukrayna ve Rusya'nın askeri zayiatını açıkladı!

ABD, Ukrayna ve Rusya'nın askeri zayiatını açıkladı!

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, Ukrayna ve Rusya'nın askeri zayiatını açıkladı. ABD'li yetkili Rusya ve Ukrayna'nın yaklaşık 100 bin asker kaybettiğini düşündüklerini aktarırken 200 bin asker kaybı dışında 40 bin de sivil kayıp olduğunu aktardı.

Dünya

02.02.2024, 03:52

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, Rusya-Ukrayna savaşında her iki tarafın da 100 bin asker zayiatı olduğunu aktardı.
Milley, askerlerin yanı sıra 40 bin sivilin de çatışmalarda hayatını kaybettiğini söyledi.

ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor Haberi Görüntüle

EN AĞIR BİLANÇO

Bu zayiat, Batılı bir yetkilinin kayıplara ilşkin ortaya koyduğu en ağır bilanço olarak kayda geçti.

Macron Kafkasya'da gerilim istiyor! Bakü Büyükelçisi geri çağrıldı Macron Kafkasya'da gerilim istiyor! Bakü Büyükelçisi geri çağrıldı Haberi Görüntüle

RUSYA VE UKRAYNA KAYIPLARINI AÇIKLAMIYOR

Milley bu kayıpların Rusya ve Ukrayna'nın müzakere masasına oturması için ikna edici olabileceğini söylerken,  "100 binden fazla Rus askerinin öldüğü ya da yaralandığı anlaşılıyor. Aynı sayının Ukrayna tarafında olması muhtemel" dedi. Öte yandan Rusya ve Ukrayna tarafından kayıplara yönelik açıklama yapılmıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading